REKLAMI GEÇ

Belediyespor’la kortlar çiçek açtı

Belediyespor’la kortlar çiçek açtı

Yaz sezonu ile birlikte tenis sporuna olan ilgi de her geçen gün artıyor. Denizli Belediyespor’un önderliğinde ki etkinliklerle, bayanların tenis sporuna olan ilgisi arttı. Tenis kortları şenlendi. İlgi beklenilenden daha fazla oldu.

/ DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2012 Çarşamba, 15:38

Denizli Belediyespor bayanlara yönelik Tenis Kursu çalışmaları sürüyor. Bahçelievler Adalet Kortu ve İncilipınar parkında ki Tenis Kortu’nda yapılan faaliyetler haftanın her günü sabah ve akşam olmak üzere yapılıyor. Halkın büyük ilgi gösterdiği tenis kurslarına katılım, her geçen gün artmakta. 15 yaş ve üzeri bayanlara yönelik yapılan çalışmalara, 800 dolayında katılım gerçekleşti.

Denizli Belediyespor Tenis Antrenörleri Adile Cemre Yılmaz, Süreyya Korkut, Nevin Çetin ve Hatice Adıyaman, kursiyerlere tenis sporunu öğretip, sevdirmeye çalıştıklarını ve beklenilenden daha çok talep gördüklerini açıkladılar. Kursların Ekim ayına kadar devam edeceği, devam etmek isteyenlerin ise Ekim ayından sonraki kış sezonunda da, aynı yerlerde, tenis sporunu yapabilecekleri kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı