REKLAMI GEÇ

Belediyesporlu Ozan’ın Fransa hatırası

Belediyesporlu Ozan’ın Fransa hatırası

A2 Milli takımı ile Fransa’da bulunan Denizli Belediyespor kalecisi Ozan Evrim Özenç, Barbaros Hayrettin Paşa komutasındaki Osmanlı donanmasına üs vazifesi gören Toulon kenti limanında, Milli Takım arkadaşları ile gezip, hatıra fotoğrafları çektirdi.

/ DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2012 Cumartesi, 14:45

A2 Milli Takımı’nın katıldığı Toulon Turnuvası Fransa’da devam ediyor. İlk kez çağrıldığı A2 Milli Takımı ile Fransa’da bulunan Denizli Belediyespor’un kalecisi Ozan Evrim Özenç, 1543-1544 kışında, Barbaros Hayrettin Paşa komutasındaki Osmanlı donanmasına üs vazifesi gören Toulon kenti limanında, takım arkadaşları ile gezip, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Fransa’nın güneyinde yer alan ve merkez nüfusu 170 bin olan Toulon kentinin güzel bir yer olduğunu belirten Ozan, iyi bir kaleci olmak için daha çok çalışması gerektiğinin bilincinde olduğunu ve bu tür turnuva maçlarıyla, hem tecrübe hem de uluslar arası maç deneyimi kazandığını söyledi.

Denizli’nin Mili Gururu Ozan “Japonya maçı grubun ilk maçıydı. Karşılaşmanın başlarında biraz bocaladık ama oyuna ısınınca iyi bir futbol sergiledik. Arkadaşlarımızın çoğu ilk defa oynayan oyunculardı. Buna rağmen 2-0’lık galibiyet güzel. 4 takımlı grupta ilk 2’ye kalıp finalde oynamak istiyoruz.
Umarım iyi bir futbol sergiler ve beklenilen galibiyeti alırız” dedi.

Japonya’yı ilk maçta 2-0 yenen A2 Milli takım  23 Mayıs – 1 Haziran 2012 tarihleri arasında Fransa’da düzenlenen Toulon Turnuvası’ndaki ikinci maçında Mısır ile karşılaşacak. L’Esterel Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 21.00’de başlayacak. A2 Milli takımı, son grup maçında ise 27 Mayıs Pazartesi günü Hollanda ile karşılaşacak. Vallis Laeta oynanacak karşılaşma saat 19.10’da başlayacak.
 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı