REKLAMI GEÇ

Belediyesporlu Özbek “Rahatladık”

Belediyesporlu Özbek “Rahatladık”

Denizli Belediyespor Teknik Sorumlusu Tuncay Özbek, Adıyamanspor galibiyetiyle, tehlikeli bölgeden uzaklaşıp çok rahatladıklarını açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 25 Nisan 2012 Çarşamba, 10:22

Spor Toto 2.lig de müsabakaların bitimine 4 hafta kala topladığı 39 puanla 2011-2012 sezonunda ligde tutunmayı garantileyen Denizli Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Tuncay Özbek, kalan maçları kazanıp ligi en iyi yerde bitirmek için çalışacaklarını söyledi.

Adıyaman’da beklentilerini üzerinde bir takımla karşılaştıklarını vurgulayan Özbek, “Rakip ligden düştüğü için çok rahattı. Biz ise, kaybettiğimiz anda nerelere geleceğimizin farkında olduğumuz için, temkinliydik. Maçın başında yenik duruma düşünce bocaladık ama çabuk toparlanıp beraberliği sağladık ve devre 1-1 sona erdi. 2.yarı başında Adem ile 52 ve 56.dakikalarda 2 gol bulunca, skor 3-1 lehimize oldu. Ummadığımız anda hakemin yarattığı penaltı ile durum 3-2 olunca telaş yaptık ama 85.dakikada kaptan Hasan’ın golüyle, iyice rahatladık ve istediğimizi 3 puanı aldık. 29.hafta içerde 1-0 kaybettiğimiz Çankırıspor maçını kazanmış olsaydık, şimdi çok daha farklı konumda olacaktık. Her şeye rağmen kalan maçları kazanıp, ligi en iyi yerde bitirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Denizli Belediyespor, 29 Nisan Cumartesi günü, saat 15.30’da Doğan Seyfi Atlı Stadında karşılaşacağı Körfez Futbol Kulübü maçının hazırlıklarına başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı