REKLAMI GEÇ

Belediyespor Antalya kampında

Belediyespor Antalya kampında

Bir haftalık sürecek olan Antalya kampını sürdüren Belediyespor’da Teknik Direktör Yaşar Güngör, antrenmanlara hızlı başladı.

/ DENİZLİHABER / 3 Ocak 2012 Salı, 17:13

Spor Toto 2.lig Kırmızı grup da mücadele eden Denizli Belediyespor, devre arası kampı için gittiği Antalya’da enerji depoluyor. Side’de ki Kamelya World Serin otelde kamp yapan kırmızı beyazlılar iki gün çift, bir gün tek antrenman yapıyor. 5 günlük tatilden dönen futbolcular ilk antrenmanda zorlanırken, Teknik Direktör Yaşar Güngör, antrenman disiplinini elden bırakmıyor.

‘2.yarı zor geçecek’

Ligin ikinci yarısının daha zor şartlarda ve stresli geçeceğine dikkat çeken Teknik Direktör Yaşar Güngör, ‘ İlk yarıda 14 maç yaptık. İkinci yarı takımları kışın çetin koşullarında 18 maç bekliyor. Dolayısıyla çok iyi hazırlık dönemi geçirmeliyiz. Antalya’da tam istediğimiz ortamı bulduk. Güzel Türkiye’miz tam bir cennet. Ocak ayında beklediğimizden de sıcak bir hava ile karşılaştık. Otelin iki sahası var ve çalışmalarımız mükemmel geçiyor. İki gün çift antrenman, bir gün tek antrenman yapacağız’ dedi.

‘2 veya 3 hazırlık maçı’

Denizli Belediyespor’un kamp yaptığı Side’de ki Kamelya World Serin otelde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti liglerinden iki takım ile Keçiörengücü kamp yapıyor. Bir haftalık kamp boyunca 2 ya da 3 hazırlık maçı oynamak istediklerini belirten Teknik Direktör Yaşar Güngör, hangi takımlarla oynayacaklarının henüz netleşmediğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı