REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor 3500 km yol yapacak

Denizli Belediyespor 3500 km yol yapacak

Spor Toto 2.lig Kırmızı grupta hafta sonu Mardinspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Belediyespor, gidiş geliş toplam 3 bin 500 km. yol katedecek.

/ DENİZLİHABER / 13 Ocak 2012 Cuma, 12:45

Lige verilen devre arası sonrası 16.hafta maçında Mardinspor ile pazar günü deplasmanda karşılaşacak olan Belediyespor’un yolculuk programı değişti. İlk programa göre Cumartesi gece 01.00’de otobüsle Antalya’ya, oradan da sabah 07.00’de Ankara’ya uçacak olan kırmızı beyazlılar, Denizli’de olumsuz hava şartlarıyla sahaların karla kaplı olmasından dolayı antrenman yapamama sıkıntısına düşünce, Antalya’da antrenman için, program değişmek zorunda kaldı.

Belediyespor kafilesi, Teknik Direktör Yaşar Güngör’ün isteği üzerine Antalya’ya bu sabah gitti. Teknik Direktör Yaşar Güngör, Denizli’de kar nedeniyle antrenman yapacak stat bulamadıklarını belirterek, ‘ Hiç olmazsa Antalya’da doğru dürüst bir antrenman yapalım öyle yola çıkalım’ dedi.

Antrenman sonrası Antalya’da konaklayacak Belediyespor kafilesi, Antalya’dan sabah saat 07.00 uçağı ile önce Ankara’ya, oradan da saat 09.30 uçağı ile Diyarbakır’a uçacak. Diyarbakır’dan otobüsle Mardin’e gidecek olan kırmızı beyazlılar Mardin’da ki Grand Yay Otelde konaklayacak. Kafile gidiş geliş 3 bin 500 km’yi aşkın yol kat edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı