REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor Antalya’ya gitti

Denizli Belediyespor Antalya’ya gitti

Denizli Belediyespor’un devre arası ve yılbaşı tatili bitti ve takım kamp için Antalya’ya gitti.

/ DENİZLİHABER / 2 Ocak 2012 Pazartesi, 18:58

Kırmızı beyazlılar, 5 günlük tatilin ardından bugün tesislerde yaptıkları kahvaltı sonrası saat 10.30’da kamp için Antalya’ya hareket etti. Tesislerden kulüp personeli tarafından uğurlanan kafileye, Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Bahtiyar Mat, başkanlık ediyor.

Side’de ki Kamelya World otelde 8 Ocak 2012 tarihine kadar kamp yapacak olan kırmızı beyazlılar, aynı gün öğle yemeği sonrası kampı noktalayacak ve dönüş olacak. Futbolcular izin sonrası 10 Ocak Salı günü tesislerde toplanıp, Mardinspor maçının hazırlıklarını Denizli’de yapacak. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, Hava şartları elverdiği sürece kampın çok iyi geçeceğine inandığını söyledi.

Öz, 45. kampına gitti
Denizlispor’da 22 yıl malzemecilik yaptıktan sonra sezon başı Denizli Belediyespor’a geçen tecrübeli malzemeci Faik Öz, 45. kampa gittiğini söyledi. 22 yılda 50’den fazla teknik direktör, onlarca başkan ve yüzlerce futbolcu ile çalıştığına dikkat çeken Öz, ‘ Sezon başı devre arası derken 22 yılda 44 kampı geride bıraktık. Yeni bir yıl ve yeni bir kamp. Denizli Belediyespor için hayırlı uğurlu olur inşallah. Burada çok huzurluyum. Mesleğimde adeta ikinci baharı yaşıyorum’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı