REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BELEDİYESPOR, LİDERE BİLENİYOR

DENİZLİ BELEDİYESPOR, LİDERE BİLENİYOR

Spor Toto 3.lig 3.grupta haftanın en önemli maçlarından biri Denizli’de. Oynadığı 7 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Gaziosmanpaşaspor ile 5 maçtır yenilmeyen Denizli Belediyespor’un karşılaşmasında, yavru horozlar ev sahibi olmanın avantajını kullanmak istiyor.

/ DENİZLİHABER / 22 Ekim 2010 Cuma, 16:30

Pazar günü saat 13.30’da Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda ki karşılaşma için, tam kadro antrenmanların sürdüren kırmızı beyazlılar da hesaplar galibiyet üzerine. Evinde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, bir beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Denizli Belediyespor, bu maçı kazanıp çıkışa geçmek istiyor.

Teknik Direktör Hasan Şermet, lideri en güzel şekilde ağırlayacaklarını ancak kendi taraftarları önünde oynayacakları karşılaşmadan en iyi sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi. Hafta başından bu yana yaptıkları çalışmalarda, futbolcuların hırsını gördükçe maç için daha ümitli olduklarını vurgulayan Şermet, ‘ Sahada son sözü futbolcular söyleyecek’ dedi. Ligde en çok gol atan 3 takımdan biri olan Denizli Belediyespor’un sezon başından bu yana attığı 12 golde 8 futbolcunun imzası bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı