REKLAMI GEÇ

Belediyespor sonradan açıldı kazandı

Belediyespor sonradan açıldı kazandı

Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Denizli Belediyespor, Almanya’nın Sportfreunde Siegen takımını 3-2 yendi.

/ DENİZLİHABER / 18 Ocak 2013 Cuma, 12:12

Spor Toto 2.lig Beyaz grup takımlarından Denizli Belediyespor, kamp yaptığı Antalya’daki 2.hazırlık maçını da 3-2 kazandı. Karşılaşmayı, takımla birlikte Antalya’da bulunan Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu’da izledi. Almanya’nın Bölgesel Lig Batı grubunda 37 puanla 6.sırada bulunan ve bünyesinde Serkan ve Fatih isminde iki Türk futbolcu bulunan Sportfreunde Siegen takımıyla otel sahasında karşılaşan Denizli Belediyespor, maçın ilk yarısını 2-0 yenik kapadı.

2.yarıda maça ağırlığını koyan kırmızı beyazlılar penaltıdan Fatih’in attığı golle farkı 1’e indirdi. Denizli Belediyespor Şahin ile skoru eşitledikten sonra, perdeyi genç golcü Gökhan kapadı ve Denizli Belediyespor sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, 20 futbolcusuna şans verdiğini ve karma bir takımla sahaya çıktıklarını söyledi. Her futbolcuyu görme imkanı yakaladıklarını anlatan Erkan, “Rakip karşısında takım olarak sergilediğimiz futbol ileriye dönük olarak, bizleri umutlandırdı” dedi.

Erkan, Cumartesi günü Fethiyespor ile yapacakları üçüncü ve son hazırlık maçı ile 10 günlük kampı noktalayacaklarını sözlerine ekledi. Denizli Belediyespor ilk hazırlık maçında 2.lig Kırmızı grup takımlarından Sakaryaspor’u 4-1 yenmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı