REKLAMI GEÇ

Erkan “Çıkışımız sürecek”

Erkan “Çıkışımız sürecek”

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, ligin ilk yarısının sonlarında yakaladıkları çıkışı, Kırklarelispor maçını kazanarak sürdürmek istediklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2013 Cuma, 12:04

Ligin 2.yarısının ilk maçında pazar günü Kırklarelispor’u ağırlayacak olan Denizli Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Kınıklı’da ki altyapı tesislerinde Kırklarelispor maçının provası şeklinde yapılan çift kale maçı, Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Akın Çelik, Sait Özkan ile yönetim kurulu üyeleri Süleyman Erdoğan, Süleyman Kaya, İhsan Altaş ve Cem Öztürk’de izledi.

Kırklarelispor’un iyi bir takım olduğuna değinen Teknik Direktör Adnan Erkan, karşılaşmanın zor geçeceğine dikkat çekerek, ‘ İlk yarıda ki çıkışı son hamlede yaptık. Çıkış ile birlikte yakaladığımız, 6 haftalık yenilmezlik serimizi devam ettirmek için, Kırklarelispor maçını kazanmamız gerekli. Formda takımlar için devre arasına girmek olumsuz olarak algılansa da, biz çalışmalarımızı maksimum düzeyde yaptık. Kampta güzel çalışma ortamları oldu. İyi oynadığımıza futbol kamuoyu da hemfikir ama iyi oyunumuzu güzel sonuçlarla taçlandırabilirsek, çok daha güzel olacak. Bunu da başarabilecek güçteyiz’ dedi. Karşılaşma, pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmanın hakemi ise Kahramanmaraş bölgesinden Ali Karatutlu. Yardımcıları ise aynı bölgeden Selahattin Abacı ile Şaban Nedirli. 4.hakem ise Adana Bölgesinden Caner Ak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı