REKLAMI GEÇ

Erkan ‘Transfer yapabiliriz’

Erkan ‘Transfer yapabiliriz’

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, ‘Bütçemiz ve prensiplerimize uygun, 1-2 futbolcu daha transfer yapabiliriz’ dedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Ocak 2013 Pazartesi, 12:06

Devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdüren SporToto 2.lig takımlarından Denizli Belediyespor’un Teknik Direktörü Adnan Erkan, kamp çalışmalarının çok iyi gittiğini zaman zaman şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle zorlandıklarını söyledi.

Erkan, kamp yaptıkları Kremlin Palas otelin sahasında İstanbulspor ile yapacakları ilk hazırlık karşılaşmasının olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.

Devre arası transferinde ilk imzayı Ünyespor’dan Mikail Üzümcü’ye attırdıklarını belirten Erkan, ‘Eksiklik hissettiğimiz bazı bölgelere, bütçemiz ve prensiplerimize uygun, 1-2 futbolcu daha transfer yapabiliriz. Transferler gerçekleşmezse, bünyemizdeki futbolcularla en iyisini yapmaya çalışacağız ’ dedi. Hüseyin ve Bersiz’in takımla birlikte çalışmalara başladığını hatırlatan Erkan, Selçuk ve Samet’in ise takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Yorumlar

ramazan dirmilli   -  Bağlantı 15 Ocak 2013, 11:48

adnan ben senin denizli imam hatip lisesinden arkadaşınım.Denizli spora teknik direktör olmuşsun hayırlı olsun.denizli spora başarılar dilerim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı