REKLAMI GEÇ

Erkan’dan hakem isyanı

Erkan’dan hakem isyanı

Denizli Belediyesiyor Teknik Patronu Erkan, Bayrampaşa maçının son dakikasında sayılmayan gol yüzünden hakem Tolga Kadaz’a ateş püskürdü.

/ DENİZLİHABER / 5 Şubat 2013 Salı, 18:56

Bayrampaşaspor maçına sakat ve cezalı 5 futbolcudan yoksun olarak çıkan Denizli Belediyespor’un, şansızlıklar yakasını bir türlü bırakmıyor. Bayrampaşa maçında rakibi kadar şiddetli rüzgar ile de mücadele eden Denizli Belediyespor, yediği şansız bir golle sahadan 1-0 yenik ayrıldı. 2.yarı rüzgarı da arkasına alan kırmızı beyazlılar, gol bulmak için çift forvete döndü ama bu kez karşılaşmanın Manisa Bölgesi hakemi Tolga Kadaz’a takıldı. Takdir haklarını ev sahibi takımdan yana kullanan Kadaz’ın, maçın skoruna tehir eden hatası uzatma dakikalarında yaşandı ve kırmızı beyazlılar 1 puandan oldu. Denizli Belediyespor’dan Süleyman’ın uzatmanın son dakikasında oluşam karambolde attığı net golü orta hakem Kadaz’ın iptal etmesi, kırmızı beyazlıları çileden çıkardı.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, ‘ İlk yarı rüzgara karşı mücadele ettik. Buna rağmen Fatih, Bersis ve Oltan ile yakaladığımız 3 net pozisyonu değerlendirebilseydik, maçı ilk yarı koparmıştık. Gol ararken şansız bir gol yedik. İkinci yarı rüzgarı da arkamıza alarak yüklendik. Süleyman ve Cüneyt ile bu yarıda da 2 net pozisyonumuz var. 90+4’de kaleciden seken topu futbolcumuz Süleyman filelere gönderdi ama maçın hakemi kaleciye faul yapıldığı gerekçesiyle, buz gibi golümüzü geçerli saymadı ve hayati değerde ki 1 puanımız resmen çalındı. Kart cezalıları Ömer ve Emrah ile sakat olan Hüseyin, Uğur ve Samet olmak üzere 5 oyuncumuzdan yoksun olarak mücadele ettik. Sakat ve cezalılar nedeniyle istenilen kadroyu oluşturamıyoruz. Bayrampaşa maçında kart gören Süleyman’da sarı kart cezalısı konumuna düştü. Olumsuzluklar çok ama Anadolu Selçukluspor maçını kazanmak için sahaya çıkacağız’ dedi.

Yorumlar

Murat CEYLAN   -  Bağlantı 6 Şubat 2013, 08:22

Bursasporla Trabzonsporun ligdeki sırlamaları çokta kötü olmadığı halde Şenol GÜNEŞ istifa etti, Ertuğrul SAĞLAM istifa etti. Belediyespor düşme hattında hala hoca takımda hep bir bahane.. Yeter artık artık istifa…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı