REKLAMI GEÇ

Yavru Horoz’da seçmeler başladı

Yavru Horoz’da seçmeler başladı

Spor Toto 2.lig’de ki Denizli Belediyespor’un Profesyonel takımına yapılan futbolcu seçmeleri başladı. Büyük ilgi gören seçmelere Türkiye’nin dört bir yanından gelenle oldu.

/ DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2012 Çarşamba, 12:22

Denizli Belediyespor’un genç yeteneklere verdiği şansı kullanmak isteyen futbolcular, seçmeler için Denizli’ye akın etti. Kendine güvenen gençler Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda yeteneklerini sergiledi.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Sait Özkan ve Bahtiyar Mat ile Yönetim Kurulu üyeleri İlyas Tuncer, Süleyman Erdoğan, Emin Sayın ve Ali Taşevli, seçmeleri baştan sona izledi.

Teknik Direktör Adnan Erkan ve yardımcıları, yoğun talep karşısında öncelikle başvuru listelerini yaş gruplarına göre ayırdılar. Profesyonel ve amatör sporculara açık olan seçmelerin 4 gün süreceğini kaydeden Teknik Direktör Adnan Erkan, ‘ Yapılan ilk çift kale maçtan 7-8 oyuncu seçtik. Yaş gruplarına göre yapılacak maçlar sonunda seçilen sporcu sayısı artacak. Yetenekli gençleri tekrar izleyeceğiz. İçlerinde gerçekten iyi futbolcular var. Seçmelerin Denizli Belediyespor’a çok faydalı olacağı kanısındayım’ dedi.

1988-1989-1990-1991-1992-1993 ve 1994 doğumlu amatör ve profesyonel olan herkese açık olan seçmeler Salı günü başladı ve Cuma günü sona erecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı