REKLAMI GEÇ

Belediyespor’da yüzler gülüyor

Belediyespor’da yüzler gülüyor

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, hesapta olmayan bir şekilde lige başladıklarını, ancak 2.ligin gerektirdiği şekilde ki futbolu, son birkaç haftadır oynadıklarını ve bunun karşılığını da aldıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 31 Ekim 2012 Çarşamba, 09:15

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta lider Kızılcahamamspor’u yenerek moral bulan Denizli Belediyespor’da yüzler gülüyor. Haftalardır galibiyetle tanışamayan kırmızı beyazlılarda, Kızılcahamspor galibiyeti ile moraller en üst seviyeye çıktı. Ligde oynadıkları Kızılcahamamspor ve Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacakları Bozüyükspor karşılaşmalarını değerlendiren Teknik Direktör Adnan Erkan, özgüven kazandıklarını ve daha iyi olacaklarını söyledi.

Göze hoş gelen futbol sergilediklerini ve hücumu düşünen bir takım oluşturduklarını anlatan Erkan, ‘ Bazı maçlarda güzel oyunumuzu skora yansıtamadık. Oynadığımız futbolla, puan cetvelinde ki yerimizde tezat vardı. Herkes iyi oynadığımızı söylüyordu. Oynamak kadar oynatmamayı da düşünen bir takım olduk. Kızılcahamamspor karşısında güzel oynadık ve galibiyeti hak ettik. 3 puan bizi çok mutlu etti’ dedi.

Birkaç haftadır sakatlıklarla da boğuştuklarına dikkat çeken Erkan, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘ Kadir, İsmail, İbrahim, Salim, Muharrem, Uğur derken sakat futbolcular kervanına en son Çağrı’da katıldı. Ama biz 25 futbolcudan kurulu bir takımız. Her bir futbolcumuz, bu formayı giyebilecek kapasitede olduğu için, oynamayan arkadaşlar adına, bizle beraber olmadıkları için üzülüyorum. Her şeye rağmen, Ziraat Türkiye Kupası’nda kesinlikle bir üst tura geçmek istiyoruz. Bu amaçla, Perşembe günü oynayacağımız Bozüyük maçını çok önemsiyoruz’

Ziraat Türkiye Kupası maçında, Perşembe günü saat 13.30’da Bozüyükspor ile Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Gümüşler Stadı’nda ki antrenmanı, Başkan Yardımcıları Bahtiyar Mat ve Akın Çelik bir süre izlediler. 1,5 saat süren antrenmanda, sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle, kaleci antrenörü Bekir Küçükşahal’da yapılan çift kale maçta, stoper olarak oynadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı