REKLAMI GEÇ

O golü rüyasında görmüş

O golü rüyasında görmüş

Denizli Belediyespor -Yeni Malatyaspor karşılaşmasında attığı golle takımına galibiyet sevinci yaşatan Çağrı, “Yeni antrenörümüz Memiş Sarıçam, gol atacağımı hatta kafa ile atacağımı Cuma günü akşamı rüyasında görmüş. Hocamın rüyası çıktı. Gol atınca çok heyecanlandım” dedi.

/ DENİZLİHABER / 26 Şubat 2013 Salı, 17:35

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta orta sıralarda tutunma mücadelesi veren Denizli Belediyespor bu sezon ilk kez kendi evinde, üst üste 2 maç kazanırken, 3.5 yıldır gol hasreti çeken Çağrı Ortaka’ya da attığı gollerle içerde ki maçları boş geçmemiş oldu.

Başarılı orta saha oyuncusu Çağrı, Denizli Belediyespor’un 2.yarı evinde ilk galibiyeti aldığı ve 2-1 kazandığı Anadolu Selçuklu maçında, galibiyeti perçinleyen 2.golü 29.dakikada atmıştı. Adeta sonradan açılan Çağrı, hayati önem taşıyan maçta Yeni Malatyaspor filelerini, 73.dakikada havalandırırken, ev sahibi Denizli Belediyespor tek golle 3 puanı kazanan taraf olmuştu.

HOCASININ RÜYASI ÇIKTI
Gol sevincini teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarıyla paylaşan Çağrı, “Cuma günkü antrenmanda dizimden sakatlandım ve çalışmayı yarıda bıraktım. Cumartesi günü takımla birlikte kampa giremedim. Kadroya giremeyen arkadaşlarla antrenman yaptım. Çalışma da sakatlığımın sıkıntı yaratmayacağını anladım. 18 kişilik maç kadrosuna son anda girdim. Yeni antrenörümüz Memiş Sarıçam, yeni Malatyaspor’a gol atacağımı hatta kafa ile atacağımı Cuma günü akşamı rüyasında görmüş ve Cumartesi günü bana ve arkadaşlarıma söylemişti. Maç sonrası da, arkadaşlarla rüyanın çıktığını konuştuk. Golümü çok sevdiğim aileme armağan ediyorum. İç sahada attığım golleri, dışarıda da atarım inşallah ’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı