REKLAMI GEÇ

Eşinden korkusuna, gol attı

Eşinden korkusuna, gol attı

Eşi Ezgi’nin maçtan 2 saat önce ‘ Gol atmazsan eve almam, kapının önünde yatarsın’ mesajı, Emrah Bedir’i harekete geçirdi ve genç golcü Denizli Belediyespor’da ilk gole imzasını attı.

/ DENİZLİHABER / 12 Şubat 2013 Salı, 18:29

Denizli Belediyespor’un devre arasında Adanaspor’dan kadrosuna dahil ettiği Emrah Bedir, eşinin maç öncesi yazdığı mesajın önemini dikkate aldı ve golünü attı. Denizli Belediyespor’un Anadolu Selçukluspor ile yaptığı karşılaşmanın 16.dakikasında, şık bir frikik golüyle takımını
1-0 öne geçiren Emrah, kırmızı beyazlı formayla ilk golüne imza atarken, sevincini önce tribünde bulunan hamile eşi Ezgi ile sonra teknik heyet ve arkadaşlarıyla paylaştı.

Gol sonrası, saha kenarında ki topu alıp formasının içine koyan Emrah, hamile eşini eliyle gösterip karnındaki topu öptü ve gözyaşlarını tutamadı. Tribündeki eşi Ezgi’de duygulanıp gözyaşı dökerken, 90 dakika boyunca heyecandan yerinde duramadı.

Karşılaşma sonrası eşi Ezgi’nin yanına koşup ona sarılan ve öpen Emrah, ‘ Golü atınca çok sevindim ve önce tribündeki 4 aylık hamile olan eşim Ezgi ile sevincimi paylaştım. Duygulandığım için de ağladım.  Onu çok seviyorum. Maça geldi ve bana uğur getirdi.

Maçtan 2 saat önce bana mesaj atıp, ‘ Gol atmazsan eve almam, kapının önünde yatarsın’ diye mesaj atmıştı. Golü attım ve görevimi yerine getirerek, kapı önünde kalmaktan kurtuldum. Maçı kazandığımız içinde çok mutlu oldum’ dedi.

Futbola 2001 yılında Anamur Belediyespor’da başlayan Emrah, 2004 yılında Denizlispor’a geldi ve amatör oynadı. 2 yıl Denizli’de kaldıktan sonra Osmaniyespor’a gitti. 2006 yılında Adana Demirspor’a geçip, profesyonel oldu.

Sırasıyla Adanaspor, Adıyamanspor, Altay ve Kızılcahamamspor takımlarında oynadı. PTT 1.lig’de 22 maçta 2,  2.lig de 95 maçta 26 ve Türkiye Kupası’nda 6 maçta 2 olmak üzere toplam 123 profesyonel maça çıktı ve 30 gol kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı