REKLAMI GEÇ

Hayaldi ‘Şükür’ oldu

Hayaldi ‘Şükür’ oldu

Sporda yolun başında olan genç sporcular Denizli Belediyespor’un etkinliği sayesinde, Milli Takımın ve Galatasaray’ın eski futbolcusu İstanbul Milletvekili Hakan Şükür’ü, görme şansını yakalayınca hayallerini gerçekleştirmiş oldular.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2013 Çarşamba, 16:27

UEFA HatTrick Programı kapsamında uygulamaya koyulan ve sokak çocukları başta olmak üzere gelecek nesilleri zararlı alışkanlıklardan koruyarak sporu sevmelerinin sağlanması amacıyla yürütülen “Umut Santrayla Başlar!” projesine destek veren Denizli Belediyespor, genç sporcuların hayallerini de gerçekleştirmeye devam ediyor. Denizli Belediyespor’un düzenlediği etkinliğe davetli olarak katılan, Milli Takımın ve Galatasaray’ın eski futbolcusu İstanbul Milletvekili Hakan Şükür’ün Doğan Seyfi Atlı Stadında ki programı, genç sporcuların vizyonunun genişlemesine de vesile olmuş oldu.

Denizli Belediyespor’un futbol altyapısında ki sporcuları, futbolu ve efendiliği ile örnek olan kariyeri başarılarla dolu Hakan Şükür’ü yanlarında görünce gözlerine inanamadılar. Hayallerini süsleyen ve örnek aldıkları Hakan Şükür’le fotoğraf çektirip aynı karede olmanın heyecanını yaşayan sporcuların, sevinçleri görülmeye değerdi. ‘ Bir daha Hakan Şükür’ü bu kadar yakından, ya görürüz ya göremeyiz’ diyerek, Hakan Şükür’den imza alma yarışına giren genç sporcular, ona dokunabilmek için bile, adeta birbirleriyle yarıştılar.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Denizli Belediyespor olarak bu tür etkinliklere devam edeceklerini belirterek, ‘ Çeşitli branşlarda ülke sporuna damga vurmuş, sembol olmuş isimleri altyapıda ki sporcularımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Örnek olan, iz bırakan sporcular gençlerimizin spor hayatında ki yol haritalarında da yol gösterici, katkı sağlayıcı olacaktır. Bizde bu tür sosyal etkinliklerle, sporun sadece yarışmadan ibaret olmadığını da göstermiş olacağız ve gençlerin ufkunu genişletmeye katkı koyacağız’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı