REKLAMI GEÇ

Hasan’ın sevinci bu kez yarım kalmadı

Hasan’ın sevinci bu kez yarım kalmadı

Ligdeki iki maçta, takımını öne geçiren golleri atmasına rağmen takımı kazanamayınca gol sevinçleri yarıda kalan Kaptan Hasan, şeytanın bacağını Kızılcahamamspor maçında kırdı ve attığı golle Denizli Belediyespor sahadan 1-0 galip ayrılırken, gol sevinci de yarıda kalmamış oldu.

/ DENİZLİHABER / 30 Ekim 2012 Salı, 13:42

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Denizli Belediyespor, 8.hafta maçında lider Kızılcahamamspor’u deplasmanda 1-0 yenerek haftanın sürprizini gerçekleştirirken, karşılaşmasının 65.dakikasında maçın tek golüne imzasını atan Kaptan Hasan Demir, galibiyete en çok sevinen kişilerin başında geldi. Nedeni ise, Denizli Belediyespor’un evinde oynadığı Bayrampaşa ve Eyüpspor maçlarında takımını öne geçiren golleri atmasına rağmen, 90 dakika sonunda takımının iki karşılaşmayı da kaybetmesiydi. Karşılaşmanın 65.dakikasında takımının ligde bu sezon 3 puanla tanışmasını sağlayan golü kafa ile Kızılcahamamspor ağlarına bırakan Hasan, 90 dakika sonunda en çok sevinen kişi olurken, gol sevinci de doyasıya yaşamış oldu.

İki maçta gol atmasına rağmen, sevincini maç sonuna taşıyamamanın üzüntüsünün daha farklı olduğunu söyleyen 30 yaşında ki tecrübeli isim Hasan, ‘ Gönül isterdi ki, gol attığım o maçlarda da Denizli Belediyespor olarak, sahadan galip ayrılalım ama olmadı. Futbolda bunlar var. Kızılcahamamspor maçında golü attıktan sonra, ‘Acaba yine aynısı mı olacak?’ diye içimden geçirmedim değil ama futbolcu arkadaşlarım ile çok iyi mücadele ederek, altın değerinde 3 puanı aldık. Maç içinde gol sevincini, maç sonunda da galibiyet sevincini doyasıya yaşadık. İnşallah gerisi gelecek. Kimin gol attığı önemli değil. Denizli Belediyespor’u ligde hak ettiği yara taşımak için, çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz ve bunu da başaracak güçteyiz. Artık, şansızlığı kırdığımızı düşünüyorum. İyi günler bizi bekliyor. ’ dedi.

Geçen sezon Alican ile birlikte 6 gol atarak takımının en çok gol atan iki futbolcusundan biri olan Hasan, bu sezona daha hızlı girdi ve Ligde görev aldığı 6 maçta gol sayısını 3’e çıkararak, Denizli Belediyespor’un en golcü ismi oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı