REKLAMI GEÇ

Nesrin Çetin judoda Avrupa Şampiyonu

Nesrin Çetin judoda Avrupa Şampiyonu

İtalya ‘da yapılan Gençler Avrupa Kupası Judo yarışmaları, 27 ülkeden 450 sporcunun katılımıyla başladı. 44 kiloda yarışan Denizli Belediyespor’lu Nesrin Çetin kilosunda birinciliği elde ederek, Avrupa Şampiyonu oldu.

/ DENİZLİHABER / 29 Nisan 2013 Pazartesi, 11:46

Ocak ayında Kocaeli’de yapılan Gençler Türkiye Judo Şampiyonası birincisi Denizli Belediyespor’lu Nesrin Çetin, başarısını taçlandırdı ve İtalya’da Milli Marşımızı çaldırdı.

Judo il temsilcisi ve Denizli Belediyespor Judo Şube Başkanı Kamil Yaşar Güleç, ” Verimli bir hazırlık döneminin ardından, Milli takım kampına dahil olan Nesrin, İtalya da yapılan Gençler Avrupa Kupası’nda aldığı birincilikle çalışmalarının karşılığını aldı. Bizlere her daim destek olan Denizli Belediye Başkanımız Sn. Osman Zolan’a, Denizli Belediyespor Kulüp Başkanımız Sn. Rüşan Uzunoğlu’na ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sn. Ahmet İbanoğlu na teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu ise, Avrupa Kupası Gençler Judo yarışmasnda altın madalya kazanan Nesrin Tekin ile gurur duyduklarını belirterek, ‘ Sporcumuzu kulübümüzden şampiyonaya uğularken, başarısından emindik ve kendisi de söz vermişti ve sözünü yerine getirdi. Avrupa Kupası maçlarında bayrağımızı göndere çektirip, Milli Marşımızı çaldırdı. Belediyespor Judo branşında da güçlü kulüpler arasında kalıcı olarak yer alıyor. Son zamanlarda elde edilen dereceler, bunun kanıtıdır. Belediyespor, amatör branşların tanıtımını, sevilmesini, yaygınlaşmasını sağlayıp, bununla birlikte rekabet gücünü arttırarak, ulusal ve uluslararası Judo faaliyetlerinde Denizli’yi en üst düzeyde temsil etmeye devam edecektir’” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı