REKLAMI GEÇ

Belediye takımlarına yan bakılmıyor

Belediye takımlarına yan bakılmıyor

Denizli Belediyespor’un Akademi takımları 3 maçta, 3 galibiyet aldı.

/ DENİZLİHABER / 16 Ocak 2013 Çarşamba, 13:08

Türkiye Futbol Federasyonu’nun genç oyuncu gelişimi konusunda en önemli programı olan Coca-Cola Akademi Lig’in de, sona yaklaşılıyor. Batı A grubunda ligin bitmesine 3 hafta kala, Denizli Belediyespor’un Akademi takımları üçte üç yaparak, 19. Hafta maçlarını kayıpsız geçti. Lise maçları nedeniyle, U16 ve U17 takımları ise haftayı maç yapmadan geçirdi.

Şaraçoğlu Stadında İzmir Karşıyaka takımını 4-1 yenen Denizli Belediyespor U14 takımının gollerini, 36 ve 43. dakikalarda Batuhan, 62 ve 63.dakikalarda Sait attı. Konuk takımın tek sayısı 9.dakikada Muhammed’den geldi. Kırmızı beyazlılar bu galibiyetle 36 puana ulaşıp, 4.sıraya yükseldi.

Saraçoğlu Stadında ki diğer maçta ise Denizli Belediyespor U15 takımı, Eren Kurtulmuş’un 70.dakikada attığı golle, Karşıyaka’yı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Ligde 2.sıraya yükselen U15’ler, puanını 38’e çıkardı.

Kınıklı Altyapı tesislerinde ki maçta ise, U18’ler, yine Karşıyaka takımı ile karşılaştı ve 69.dakikada Metin Tekin ile 88.dakikada Hakan Boztepe’nin golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılarak, 12 takımlı ligde 33 puanla 5.sıraya çıktı.

Yaptıkları 3 maçı da kazanan U14-U15 ve U18 takımının antrenörleri ile futbolcularını kutlayan Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, ‘İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu’ sloganıyla, Türk futbolunun geleceği için futbolcular yetiştirmek amacıyla yola çıktıkları açıkladı. 5 yaş kategorisinde mücadele ettikleri Coca-Cola Akademi Ligi’nde ilk sezonları olmalarına karşın, yıllarca mücadele eden kulüpler düzeyine geldiklerini vurgulayan Başkan Uzunoğlu, “Futbolcularımızın teknik, taktik ve fiziksel gelişimlerinin yanı sıra, okuldaki başarıları, fair-play ruhuna uygun davranışları da, tarafımızdan yakından takip ediliyor. Ayrıca genç oyuncuların zihinsel, duygusal, kültürel ve sosyal yaşamları da destekleniyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı