REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor neden başarısız?

Denizli Belediyespor neden başarısız?

Denizli Belediyespor’un küme düşmemesi artık mucizelere kaldı. Denizli futbol kamuoyu, hiçbir borcu bulunmayan, belediyenin maddi olarak tam destek verdiği Denizli Belediyespor’un neden başarısız olduğunu bilmek istiyor. Ama sorumluluğu üzerine alan çıkmıyor.

/ DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2013 Perşembe, 16:18

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Denizli Belediyespor’un kümede kalması sadece kendi çabasına değil, düşme potasındaki en yakın rakibi Gaziosmanpaşa’nın da başarısızlığına bağlı. Denizli Belediyespor kalan iki maçta sürekli kazanmak zorunda. Bir haftayı bay geçirecek olan Gaziosmanpaşa’nın ise kalan tek maçını mutlaka kaybetmesi gerekiyor.

Başarısızlığın nedeni ne?
Denizlispor da, tıpkı Denizli Belediyespor gibi mücadele ettiği ligde kalmaya çalışıyor. Ancak Denizlispor, Belediyespor’dan daha avantajlı konumda. Denizli futbol kamuoyu, mali sıkıntılar ve icralarla boğuşan, sürekli yönetim değiştiren ve istikrarın zor yakalandığı Denizlispor’daki durumu bir nebze kabullense de, Denizli Belediyespor’un başarısızlığına anlam veremiyor.
Çünkü Denizli Belediyespor’un hiçbir borcu yok. Bunun yanında Denizli Belediyesi’nden tam destek alıyor. Buna rağmen, bir türlü başarı sağlayamayan, ligde zirveye oynamak bir yana kümede kalması bile artık mucizelere bağlı olan takım, taraftarını tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı. Denizli kamuoyu, başta otoparklar olmak üzere vatandaştan da alınan bağışlarla desteklenen Denizli Belediyespor’u başarısız yapan nedenlerin ortaya konulmasını ve sorumluların açıklama yapmasını bekliyor.

Yorumlar

Mehmet GENÇOĞLU   -  Bağlantı 3 Mayıs 2013, 12:17

Cenab ı Allah ın sopası yok.Denizli Belediyesinin ne işi var futbol da .[profesyonel] sen git amatörlere destek ol. Denizli nin temsilcisi Denizlispor a destek ol.Paralar carcur olmasın.Mehmet Gençoğlu.

HAS BE HAS DENİZLİLİ   -  Bağlantı 3 Mayıs 2013, 11:18

TEK SORUMLU ADNAN ERKAN VE EKİBİ OLUP,ONU O MEVKİYE GETİRENLERDE 2 KERE SUÇLUDUR.BAZI ARKADAŞLAR BU İSMİ TELEAFUZ ETMEYE BİLE ÇEKİNİYORLAR AMA GERÇEKLERDEN KAÇMANIN ZARARI DENİZLİMİZE OLUYOR.DENİZLİSPORUMUZDA BU HALLERE GELMESİNDE SEBEP BU TEKNİK DİREKTÖRDÜR.YOKSA HOROZUM ÇOKTAN SÜPER LİĞDE İDİ.13.MAÇTA 9 PUAN ÖNDE OLAN TAKIMI NEREDEYSE KÜME DÜŞÜROYLARDI.AYNİ SENARYO BLD.SPORDA YAŞANDI Kİ HİÇ BİR MADDİ PORBLEM OLMADIĞI HALDE YAŞANDI.O HARCANAN PARALARIN YARISI DENİZLİSPORA HARCANSAYDI HOROZUM SÜPER LİĞİ ÇOKTAN HAKETMİŞTİ.HAA DİYECEKKİ BLD.BAŞKANIMIZ DENİZLİSPORA YARDIM ETMİYORMUYUZ?EVET EDİYORSUNUZ ELİNİZDEN GELSE BU YARDIMI KESMEK VE DENİZLİSPORDAN KURTULMAK İÇİN DENİZLİSPOR KOLEJİNİ HEMEN BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKECEKSİNİZ.İNŞAALLAH GÜCÜNÜZ YETMEZ.DENİZLİSPORA VERDİĞİNİZ DESTEKTE BİRAZ SAMİMİ VE VERİCİ OLSANIZ ŞİMDİ BAŞKA HOROZ U KONUŞUYOR OLACAKTIR.ALLAHIN SOPASI YOK,İNŞAALLAH BLD.SPORUN BAŞINA GELENLER HOROZUMUN BAŞINA GELMEZ.İNŞAALLAH YENİ BİR YÖNETİM ANLAYIŞI DOĞARDA SÜPER LİĞE YENİDEN DÖNERİZ.HA GAYRET…

mustafa   -  Bağlantı 3 Mayıs 2013, 07:14

Denizli Belediye sporun eksik olan şeyi İş bilmeyen yönetim Sezon Başında Takımın başına her nekadar iyi niyetli bir insan olsada Adnan Hocanın gelmesi bir hataydı Takımın başına Daha tecrübeli bir hoca gelebilirdi Denizli belediyespor bu gelir imkanlarıyla Bir akhisar Beleiyespor olmalıydı Akhisar Belediye otopark geliriyle Süper Liğde oynuyor biz 3.liğe düşmememek için oynuyoruz.Futboldan Anlayan bir yönetim ve işi bilen bir yönetim takımın başına gelmeli.Bu gelirle Belediye Sporun Yeri En Kötü İftimalle 1.liğ olmalı 3.Liğ değil.

bugibugi159   -  Bağlantı 2 Mayıs 2013, 21:24

evet çok güzel bir soru ben isterseniz biraz yardımcı olmıya çalışayım sayın nihat bey ve osman bey adnan kardeşimizin eşine olan borçlarını bu halkın paralarınla ödemeyi arzu ettikleri için ilimizde yaşamları bu işin içinde geçmiş bir çok başarılı teknik adam var iken adnan erkan ı getirerek hem onu yıpratmışlardır hemde denizli futbolunun içine etmişlerdir birde üstüne kendi gölgesinle bile büyüklük yarışına giren şimdiki teknik kadroyu getirerek son darbeyi vurmuşlardır

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı