REKLAMI GEÇ

Yenilenen Doğan Seyfi Atlı Stadı görücüye çıkıyor

Yenilenen Doğan Seyfi Atlı Stadı görücüye çıkıyor

Denizli Belediyespor ile Bozüyükspor takımları arasında ki Ziraat Türkiye Kupası 3.kademe karşılaşması, zemini yenilenen ve halı gibi olan Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanacak.

/ DENİZLİHABER / 31 Ekim 2012 Çarşamba, 14:38

Spor Toto 2.lig Beyaz gruptaki Denizli Belediyespor’un maçlarını yaptığı Doğan Seyfi Atlı Stadı’nın yenilenen zemini, halı gibi oldu. Denizli Belediyespor’un 30 Eylül 2012’de oynadığı Eyüpspor karşılaşması sonrası zemini bakıma alınan ve yeniden ekilen Doğan Seyfi Atlı Stadı, tam bir ay sonra yenilenen zeminiyle görücüye çıkıyor. Kırmızı beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 3.kademe maçında konuk edecekleri Spor Toto 2.lig Kırmızı grup takımlarından Bozüyükspor maçını, zemini çok güzel olan Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynayacak. Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, uzun uğraşlar ve çabalar sonucu, havalarında istedikleri gibi gitmesiyle, zemin çiminin çok güzel hale geldiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Uzunoğlu, ‘ İnşallah güzel sonuçlar alırız ’ dedi.

Denizli Belediyespor ile Bozüyükspor takımları arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3.Kademe müsabakasında, Samsun Bölgesi hakemi İlkay Aydın, düdük çalacak. Yardımcıları ise Samet Çiçek ve Aykut Onar. 4.hakem ise Murat Göze.. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı