REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor’da umutlar tükendi

Denizli Belediyespor’da umutlar tükendi

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Denizli Belediyespor, bu hafta kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Ofspor’a 1-0 yenilince umutlarını büyük ölçüde yitirdi. Denizli Belediyespor’un ligde kalma şansı matematiksel olarak devam etse de bu mümkün görünmüyor.

/ DENİZLİHABER / 29 Nisan 2013 Pazartesi, 14:23

Denizli’nin 2. Lig Beyaz Grup’taki temsilcisi Denizli Belediyespor, kümede kalma şansını zora soktu. Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta 32.hafta maçında Denizli Belediyespor, Ofspor’a 1-0 yenildi.

Bu skorla 17 takımlı grupta 16. sıraya demirleyen Denizli Belediyesor’un işi oldukça zor. 28 puandaki Denizli Belediyesipor’un üstündeki en yakın rakibi Gaziosmanpaşaspor’un 33 puanı bulunuyor.

Bu nedenle, Denizli temsilcisi kalan iki maçını mutlaka kazanıp, Gaziosmanpaşa’nın puan kaybetmesini bekleyecek.

Yorumlar

BabaHoroz   -  Bağlantı 1 Mayıs 2013, 14:31

@ mehmet,bilip bilmeden sallama.Denizlispor kendisi için oynadı.Senin gibi üçüz taraftarlarının kafası basmaz.

BabaHoroz   -  Bağlantı 1 Mayıs 2013, 14:29

Belediyesporu destekliyordum ama son iki senedir Denizlisporun önüne geçirmeye çalışmalarından dolayı gıcık aldım.Denizlisporluların ahını aldığı için düştü

mehmet   -  Bağlantı 29 Nisan 2013, 23:39

denizlisporun yaptıkları belediyeyide etkiledi.denizlispor zamanında avrupada top koşturdu sonra ne oldu fener maçında gördük gs ye yaranmak için elinden geleni yaptı.sonuç çoküş başladı hem denizli hemde denizlispor yaptıklarının cezasını çekiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı