REKLAMI GEÇ

Yavru Horoz emanetlerini geri aldı

Yavru Horoz emanetlerini geri aldı

Spor Toto 2.lig Beyaz grup takımlarından Denizli Belediyespor’un, genç futbolcuları İbrahim Kongur ile Gökhan Demir, tecrübe kazanmaları için, sezon başında 3.lig 2.grup takımlarından Batman Belediyespor’a sezon sonuna kadar kiralık verilmişlerdi. Her iki futbolcu da ara transferde geri alındı ve takımlarıyla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2013 Cuma, 11:54

Denizli Belediyespor’un, genç futbolcuları İbrahim Kongur ile Gökhan Demir, tecrübe kazanmaları için, sezon başında 3.lig 2.grup takımlarından Batman Belediyespor’a sezon sonuna kadar kiralık verilmişlerdi. Her iki futbolcu da ara transferde geri alındı ve takımlarıyla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Denizlili futbolcular İbrahim Kongur ve Gökhan Demir’i tekrar Denizli Belediyespor bünyesine kattıklarını belirterek, “İbrahim 1,5, Gökhan ise 4,5 yıl daha Denizli Belediyespor çatısı altında futbol hayatlarını sürdürecekler. Denizli Belediyespor olarak, takım kadromuzu bozmamaya çalıştık. Hasan Demir’i Denizlispor’a verdik. İbrahim, Gökhan Mikail, Emrah, ve Ali’yi alarak takviye yaptık ve kadromuzu güçlendirdik. İbrahim ve Gökhan’da gücümüze güç katacaktır. Karakterli ve ahlaklı futbolculardan oluşan, bir kadromuz var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı