REKLAMI GEÇ

Deplasmanda başladı deplasmanda bitiriyor

Deplasmanda başladı deplasmanda bitiriyor

Eyüpspor ile deplasmanda yaptığı karşılaşma ile Spor Toto 2.lig 2011-2012 sezonuna başlayan Denizli Belediyespor, yine deplasmanda Bandırmaspor ile yapacağı karşılaşma ile sezonu noktalayacak.

/ DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2012 Cuma, 13:13

Bandırmaspor ile deplasmanda 2011-2012 sezonunun son maçını yapacak olan Denizli Belediyespor, hazırlıklarını Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda sürdürdü. Denizli Belediyespor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şubesi Başkanı Bahtiyar Mat’ın da takip ettiği antrenmanda, furbolcular çift kale maç yaptı. Altyapıdan 4 futbolcu’nun da yeraldığı çift kale maç, Bandırmaspor maçının provası şeklinde geçti.

Sıcak hava futbolcuları çalışmada zorlarken, ligin son maçı olmasına karşın kırmızı beyazlıları hırslı olmaları gözden kaçmadı. Bandırmaspor ile prestij maçına çıkacaklarını hatırlatan Teknik Sorumlu Tuncay Özbek, ‘ Grubumuzda 1461 Trabzon takımı şampiyon oldu. Onları kutluyorum. Rakibimiz Bandırmaspor’da play off maçlarını bekliyor. Play off maçlarında kendilerine başarılar dileriz.Ligi galibiyetle kapamak istiyoruz. İnşallah başarılı oluruz’ dedi.Kırmızı beyazlılar 19 Mayıs Cumartesi günü tesislerde yapacakları kahvaltını ardından otobüsle Bandırma’ya hareket edecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı