REKLAMI GEÇ

Doğan Seyfi Atlı Stadı’na denetleme

Doğan Seyfi Atlı Stadı’na denetleme

Denizli Belediyespor’un maçlarını oynadığı Doğan Seyfi Atlı Stadı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İzmir Bölge Müdürlüğü’nde görevli Stadyum Denetçileri Hasan Ceylan ve Melih Özen tarafından denetlendi.

/ DENİZLİHABER / 18 Nisan 2012 Çarşamba, 12:44

2012-2013 sezonu ulusal lisansının, stadyum kriterleri ile ilgili tespitleri yapmak üzere Denizli’ye gelen eski hakem Hasan Ceylan ve mesai arkadaşı Melih Özen, Doğan Seyfi Atlı Stadı’nı Stadyum ve Güvenlik Talimatı’na göre denetlediler.

Denizli Belediyespor’un bulunduğu 2.lig kriterlerine göre gerçekleşen denetimle ilgili bilgi veren Ceylan, 2 yıl önce denetim için yine Doğan Seyfi Atlı Stadına geldiğini, bu kez çok değişiklikler gördüğünü ve 2 yıl öncesine göre daha güzel bir stat bulduğunu söyledi.

Denetimde, stadyumun dış çevresi, giriş ve çıkışlar, tribünler, oyun alanı, seyirci ile ilgili alanlar, büfe ilk yardım odaları, soyunma odaları, protokol ve basın ile ilgili tüm alanlar, müsabaka organizasyonu ile ilgili teknik mekanlar, anons, skor tabelası, güvenlik kamerası gibi ilgili alanlara bakıldı, ölçümler alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı