REKLAMI GEÇ

“Malatyaspor’u yeneceğiz”

“Malatyaspor’u yeneceğiz”

Yeni Malatyaspor hazırlıklarını çift kale maç ile sürdüren Denizli Belediyespor’da futbolcuların performansı, teknik heyetin yüzünü güldürdü.

/ DENİZLİHABER / 22 Şubat 2013 Cuma, 11:00

Hafta sonu oynanacak Yeni Malatyaspor maçının önemine değinen Teknik Direktör Erkan, futbolcuların antrenmanlarda ki performanslarının zorlu maç öncesi ümitlendirdiğini söyledi. Erkan, rakibin güçlü bir takım olduğunu ancak içerde ki bu maçı alarak önümüzdeki haftalara daha mutlu girmek istediklerini dile getirdi.

Eyüpspor maçına da değinen Erkan, ‘ Ortada giden bir maçın 90+3.dakikasında yediğimiz golle kaybedilmenin morallerini oldukça bozduğunu söyleyerek, ‘ Futbolcularımızı hem fizik hem de mental olarak bu maça hazırlıyoruz. Tecrübeli ve teknik kapasitesi yüksek bir takım olan Yeni Malatyaspor’u yenerek ileriki haftalar için moral bulmak ve camiamızı sevindirmek istiyoruz’ dedi. Sakat ve cezalı futbolcularının bulunmadığını belirten Erkan, hafta sonu oynanacak keyifli karşılaşma için taraftarları tribüne çağırdı. Doğan Seyfi Atlı Stadında ki antrenmanı Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Akın Çelik, Yönetim Kurulu üyeleri İlyas Tuncer, Mehmet Teke ve Süleyman Erdoğan’da izledi.

Yorumlar

kenan göçer   -  Bağlantı 16 Mart 2013, 12:46

her zaman özgur basın dıye bagırısınız ama beledıye spor dusmek uzere ama bır kelıme daha adnan erkan adına bır elestırı yazınız bıle yok sıyası baskı agırmı gelıyor denızlı gazetelerıne takım dusutukten sonramı yazacaksınız yoksa dusen takımı sampıyon mu ılan deceksınız tum denızlınınde bıldıgı gıbı sıyası bır guc tutuyor adanna erkanı bu kulubde bu takım dustugunde bırıncı sorumlu sız gazetcelerdır korkudan mı bılmem ısınıze mı gelmıyor anlamıs degılım bır ana once kan degısıklıgı lazım bunu herkes bılıyor ama o hamla bırturlu gelmıyor sız gazetecıler içinizden bir gun biri cıkarda bunları yazar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı