REKLAMI GEÇ

“Yok böyle mağlubiyet”

“Yok böyle mağlubiyet”

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, ligin en güçlü takımına karşı deplasman da 4 net gol pozisyonu bulmalarına karşın, bireysel iki basit hata ile yenilmelerini “Yok böyle bir mağlubiyet” şeklinde yorumladı.

/ DENİZLİHABER / 5 Mart 2013 Salı, 15:59

Spor Toto 2.lig Beyaz grup karşılaşmasında lider Balıkesirspor’a 2-0 yenilerek 23.haftayı puansız kapayan Denizli Belediyespor’da, iyi futbolun karşılığını alamamanın üzüntüsü yaşanıyor. Teknik Direktör Adnan Erkan, sakatlıklar ve hastalıklar nedeniyle hafta içinde çok verimli çalışma yapamadıklarının altını çizerek “Her şeye rağmen Yeni Malatyaspor’u yenmenin vermiş olduğu moralle Balıkesir’e gittik. Hüseyin Ateş ile 22.saniyede yakaladığımız pozisyonu gole çevirebilsek, maça adeta galip başlayacaktık” dedi.

Erkan, 15 ve 30. dakikalar arası ev sahibi rüzgarı da arkasına alarak, 10-15 dakika belirgin bir üstünlük kurduklarını da belirterek, “ Bu nedenle, çok korner kullandılar. İlk golde 27.dakika da kornerden geldi. Hatalar zincirlemesi ile çok basit gol yedik. İkinci yarı oyunda insiyatif bizim elimizdeydi. Beraberlik için yüklendik. Oyunu rakip alana yıktık ama ele geçirdiğimiz fırsatları cömertçe harcadık. Umutlarımızı söndüren gol ise, uzatma dakikalarında yine basit hata ile geldi. Futbolda bunlar var ama daha dikkatli olmalıyız. Sezon başından bu yana iyi oyun sergiliyoruz ama bu oyunumuzu bazen skora yansıtamıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı