REKLAMI GEÇ

Hedef Play-Off’a katılmak

Hedef Play-Off’a katılmak

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Denizli Belediyespor’un başkanı Tanju Beştaş, “Adana Demirspor maçını kazanarak, Play-Off şansımızı sürdüreceğiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 5 Nisan 2012 Perşembe, 15:15

Beştaş, hafta sonu Adana Demirspor ile oynayacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Ligde her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu dile getiren Beştaş, şöyle konuştu: “Özellikle Play-Off mücadelesi yapan takımların puanları birbirine yakın olduğu için ligde iki maç üst üste kazanan veya kaybeden sıralamada çok farklı konuma gelebilir. Bu nedenle işi sıkı tutmalıyız. Adana Demirspor deplasmanının çok zorlu geçeceğini biliyoruz. Fakat, futbolcu arkadaşlarımızın performansları bizi sevindiriyor. Adana Demirspor maçını kazanarak, Play-Off şansımızı sürdüreceğiz.”

Beştaş, sezon başında hedefledikleri gibi “ligde kalıcı olmayı” başardıklarını belirterek, Play-Off hedeflerine de ulaşmak istediklerini ifade etti. Bu arada, Denizli Belediyespor, 7 Mart Cumartesi günü Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Doğan Seyfi Atlı Stadı’ndaki antrenmanla sürdürdü. Sarıyer maçında sol dizinden sakatlanan Hasan Demir, antrenmanda koşu yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı