REKLAMI GEÇ

İbo iki dakikada takımını kurtardı

İbo iki dakikada takımını kurtardı

Denizli Belediyespor’un Sarıyer ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın 85.dakikasında Eray Açıkgöz’ün yerine oyuna dahil olan genç yetenek İbrahim Kongur, 2 dakikada takımını kurtaran isim oldu.

/ DENİZLİHABER / 2 Nisan 2012 Pazartesi, 15:49

Kaklık Belediyespor’un Denizli 1.Amatör Küme’de mücadele ettiği 2010-2011 sezonu başında, Denizli Belediyespor’a transfer edilen 22 yaşındaki İbrahim Kongur, Sarıyer maçında takımını kurtaran isim oldu. Sarıyer 2-0 önde iken karşılaşmanın 85.dakikası’nda Eray’ın yerine sağ önde görev alan İbrahim Kongur, Ömer’in attığı golün pasını verirken, 90+2’de, skoru 2-2 yapan golü attı ve tribünleri ayağa kaldırdı.

Denizli Belediyespor’da 2.sezonunu yaşayan İbrahim Kongur, karşılaşma ile ilgili şunları söyledi: ‘ Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Hocamızın verdiği taktikleri ilk yarı sahada gerçekleştiremedik. 2.yarı arkadaşlarımız çok iyi mücadele ettiler. Bana 85.dakikada şans geldi. Allah yardım etti ve bir gol bir asist ile görevimi yaptım. Devamı inşallah gelecek. Her zaman söylüyorum, hedefimiz play off’a kalmak’ dedi. Kongur, kendisine şans veren ve bugünlere gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti. Deplasmanda Çankırıspor’a da gol atan Kongur, bu sezon 2.golünü Sarıyer’e atmış oldu. Kongur’un geçen sezon 3 golü bulunuyor. Sarıyer maçında Denizli Belediyespor’a 1 puanı, sonradan oyuna giren isimler Ömer ile İbrahim kazandırmış oldu. Ömer, 63.dakikada Adem’in yerine oyuna dahil olmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı