REKLAMI GEÇ

‘Örnek kulüp olduk’

‘Örnek kulüp olduk’

Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, Spor Toto 2.ligde iyi bir sezon geçirdiklerini ve centilmence yaptıkları mücadele ile örnek kulüp olduklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2012 Pazartesi, 12:44

Geçen sezon 3.ligden 2.lige yükselen Denizli Belediyespor, Spor Toto 2.lig’de 2011-2012 sezonunu 45 puanla 7.sırada bitirdi. Ligin son maçı olan Bandırmaspor deplasmanında aldıkları 2-0’lık galibiyet ile ilk 8 hedefini yakaladıklarını vurgulayan Beştaş, ‘ Bandırmaspor karşısında takım halinde çok iyi oynadık. Sergilediği futbol ile tecrübesini ve klasını konuşturan Süleyman Olgun, maça damgasını vurdu. Bandırmaspor birkaç futbolcusunu dinlendirdi ama yerlerine oynayanlar da iyi mücadele ettiler. Bu sezon Denizli Belediyespor’da görev alan bütün futbolcularımızı ve teknik heyeti kutluyorum’ dedi.

Denizli Belediyespor’da başkan olarak 2 yılı geride bırakan Beştaş, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘ 3.ligde şampiyon olup 2.lige çıktık. 2.ligde ki ilk yılımızda tecrübe kazandık. Gönül isterdi ki play off maçlarına katılalım ama olmadı. 16 deplasmanın 10’undan yenilmeden dönmek büyük başarı ve deplasmanlardan 20 puan topladık. Ancak içerde oynadığımız bazı maçlarda, hesapta olmayan puanlar kaybettik ve 25 puanda kaldık. 2.lig bu yıl çok çetin geçti. Bandırmaspor’u yenemeseydik, bizde ligi 42 puanla 11.sırada bitirecektik ve gelecek sezon Türkiye Kupası maçlarına katılamayacaktık. Ligin ilk yarısında 25 puan toplamıştık 2.yarıda ise 20 puan aldık. 2.ligde tutunmak bile büyük başarıdır. Türkiye’nin en köklü kulüplerinden Altınordu’da, bizimle birlikte geçen yıl 3.ligden 2.lige çıkmıştı ama bir sezon kaldığı 2.ligden, tekrar 3.lige düştü. Denizli Belediyespor olarak play off iddiamızı son haftalara kadar taşıdık. Rakiplerimizin ciddiye aldığı bir takım olduk. Genel açıdan bakarsan, centilmence mücadele ile Denizli Belediyespor lige renk katmıştır. TFF Centilmen ligi de üst sıralarda bitirerek, fair play’den ödün vermediğimizi ve centilmenliğimizi tescillemiş olacağız’ dedi.

Yorumlar

denizlispor belediyesporlu genç taraftarlar   -  Bağlantı 2 Haziran 2012, 16:06

Bu sezon ikinci ligde gösterdikleri mücadece azminden dolayı teknik heyeti ve futbolcuları kutluyoruz ve seneye ikinci ligde birinci olup bir üst lige çıkmayı canı gönülden arzuluyoruz. Bu sezon yapılacak transfer çalışmaları ile önümüzdeki sezon iddalı bir takım oluşturulmalı ve birçok kulübün beğenisini toplamış ve oynadığı futbol ile gelecek vadeden çarşambasporun yetenekli ve deneyimli oyuncusu şerif(şerro) mutlaka bu takıma kazandırılmalı. Şampiyon denizli belediyespor…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı