REKLAMI GEÇ

Runtalya’ya Denizli Belediyespor damgası

Runtalya’ya Denizli Belediyespor damgası

Denizli Belediyespor’lu atletler Runtalya Maratonu’nda 3 kez kürsüye çıkarak büyük bir başarıya imza attı.

/ DENİZLİHABER / 5 Mart 2013 Salı, 17:44

8.si yapılan Uluslararası Öger Tours Maratonu (Runtalya), yarışları tamamlandı. Denizli Belediyespor’lu atletler her yıl olduğu gibi, yine çok başarılı yarışmalar çıkardı.

5 kıta ve 45 ülkeden yüzlerce sporcunun katıldığı yarışmalar, Antalya Atatürk Kültür Parkı Cam Piramit Önünde başlayıp bitti. Denizli Belediyespor adına yarışlara katılan 4 atletten 3’ü, kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

Daha önce aynı koşuda 2 birincilik ve 1 ikincilik elde eden tecrübeli atlet Abdullah Yavuz Ertekin, 50-54 yaş kategorisinde yarı maraton koştu ve 1.23.45’lik derecesi ile 2.olup, kürsüye çıktı. 60-65 yaş kategorisinde Muzaffer Çankır 1.41.17’lik derecesi ile 2.oldu. 10 bin metrede yarışan Samet Türker ise 34.00’lık derecesi ile 3.oldu ve madalya kazandı. Bayanlarda yarı maraton koşan Damla Poyraz ise 1.30.26’lık derece ile koşuyu 5.sırada tamamladı.

Denizli Belediyespor Atletizm Şubesi Başkanı Süleyman Kaya “Yarışlar öncesi atletlerimizin derece yapacaklarına inandığımı söylemiştim. Beklediğimiz gibi de oldu. Hepsini tek tek kutluyorum. Denizli’yi ve Denizli Belediyespor’u en iyi şekilde temsil ettiler. Ayaklarına sağlık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı