REKLAMI GEÇ

Denizlispor: Küme düşme kaldırılsın

Denizlispor: Küme düşme kaldırılsın

TFF’ye çağrıda bulunan Denizlispor Kulübü, pandemi nedeniyle kulüplerin zor koşullar altında mücadele ettiğini belirterek, küme düşen 4 takımın yeni sezonda yeniden tekrar Süper Lig’de yer almasını istedi.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2021 Çarşamba, 12:06

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Kulübümüzün Süper Lig’de mücadele ettiği 2020-21 sezonunda yaşanan zorlu pandemi süreci, kur dalgalanmaları ve yayın geliri düşüşü tüm kamuoyunun takdiridir.

TFF tarafından ödenen galibiyet primlerinin düşmesi, yayıncı kuruluş ödemelerinde yaşanan aksaklıklar ve önemli gelir kalemlerinden mahrum kalmak kulübümüzü ciddi anlamda bir çıkmaza sürüklemiştir.

Küme düşmenin kaldırılmış olduğu 2019-20 sezonunun son 9 haftasını etkileyen pandemi süreci, 2020-21 sezonunun tamamında devam etmiştir. Bu süreçte kulüplerimiz zor koşullar altında mücadele ederek, varlıklarını sürdürmeye çalışmıştır.

Söz konusu koşullar göz önünde bulundurularak bu sezon küme düşme kaldırılmalı; kulübümüz gelecek sezon hak ettiği yer olan Süper Lig’de yeniden yer almalıdır.

Süper Lig’e veda etmek zorunda bırakılan 4 kulüp ve bu kulüplerin yaklaşık 10 milyon taraftarı Süper Lig heyecanını yaşamaya devam etmeli, ülke futbolu adına güzel bir karara imza atılmalıdır.

Bu konuda gerekli tüm adımları atacağımızı tüm kamuoyuna bildirir, nihai kararın Türkiye Futbol Federasyonu tarafından adil bir şekilde verileceğine inandığımızı belirtiriz” denildi.

Yorumlar

abbas   -  Bağlantı 27 Mayıs 2021, 09:12

Sizin yeriniz süper lig değil, BAL ligi. hiç olmazsa borçları sıfırlarsınız. Futbolun F.sinden anlamayan adamların yönettiği taKIM BU KADAr olur. Bu futbolcuları transfer ederken hiç mi bakmadınız. Hiç olmazsa Hatayspordan bir örnek alın. Alında yüzü

cihangir   -  Bağlantı 27 Mayıs 2021, 09:08

,emriniz olur, Hatta denizlispor şampiyon ilan edilsin. İnsanda biraz utanma olur..

Haso   -  Bağlantı 26 Mayıs 2021, 19:04

Ah ulan Zeki Müren! Bir göremedin gitti bizi.
Hadi düşme kaldırıldı diyelim; ne yapceniz? Çok mu meraklısınız daha da borca batmaya? Yoksa altyapıdan çıkardığınız yıldızları piyasaya mı sürüp para mi gazanceniz?

Deniz   -  Bağlantı 26 Mayıs 2021, 14:13

Ben utandım, kızardım. Hakkınız olmayan bir şeyi bu kadar kolayca istediğiniz için sizi ayıpladım. Bu şartlar sadece sizi mi etkiledi?

soru yorum   -  Bağlantı 26 Mayıs 2021, 13:57

neden ? nazar etme ne olur ÇALIŞ, senin de olur. sesli güldüm, çok sesli.

Ali Güven   -  Bağlantı 26 Mayıs 2021, 12:50

Süper Ligde kalsan napıcan. Averaj takımı olup rezil olacağına bari bir alt ligde üç-beş maç kazanırsın. Oradan da düşmezsen eğer.

osman acar   -  Bağlantı 26 Mayıs 2021, 12:23

maçlarda galip gelme en alt sıralardaki takımlarada yenil sonra bu yıl küme düşme kalksın. bu gidişle hersene küme düşme kalksın diyeceksiniz. birazcık bu şehre yakışır futbol oynasaydınız keşke

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı