REKLAMI GEÇ

Berkay bu sezon Denizlispor’a pahalıya patladı

Berkay bu sezon Denizlispor’a pahalıya patladı

Denizlispor’un geçen sezon Fenerbahçe A2 takımından 80 bin TL’ye kiraladığı Berkay Can, bu yıl Denizlispor’a 420 bin TL’ye mal olacak.

/ DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2013 Çarşamba, 16:54

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Geçen sezon 80 bin TL karşılığı Denizlispor’a gelen Ümit Milli Takımı’na seçilen Berkay Can gösterdiği performansla değerini katladı. Fenerbahçe’nin kiralama karşılığı bedel istemediği oyuncuyu yeniden kiralayan Denizlispor, Fenerbahçe’ye bu sezon 120 bin TL para ödeyecek. Ayrıca, Berkay Can’a da sezon sonuna kadar 300 bin TL ödeme yapılacak.

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, “Berkay Can Denizlispor’da iyi bir gelişim gösterdi. Takıma iyi adapte oldu. Bonservisiyle almak istedik, Fenerbahçe kabul etmedi. Geçen sezon düşük bir maliyetle oynattığımız Berkay Can’a bu sezon önemli bir para ödeyeceğiz” dedi.

Bursaspor’dan transfer ettiği Ahmet Arı ile Barış Örücü ile de ikişer yıllık sözleşme imzaladı. Eskişehirsporlu golcü Serdar’ın bonservis sorununun da çözüldüğü bu futbolcunun birkaç gün içinde Denizli’ye gelerek sözleşme yapacağı öğrenildi. Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat ise, ön libero ve forvet mevkisine iki takviye daha yapmaları durumunda iyi bir takım olacaklarını söyledi. Dayat, yönetime rapor verdi, bu mevkilere takviye yapılmasını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı