REKLAMI GEÇ

Beşiktaş’ta iki futbolcuda koronavirüs çıktı, Horoz harekete geçti

Beşiktaş’ta iki futbolcuda koronavirüs çıktı, Horoz harekete geçti

Beşiktaş’ta yapılan koronavirüs testlerinde iki futbolcunun pozitif çıkması, Denizlispor camiasını harekete geçirdi. Geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşma nedeniyle yeşil siyahlı ekipte, futbolcular, teknik ekip, yönetim ve kulüp çalışanlarına tesislerde test yapılıyor. Test sonuçlarının yarın açıklanması bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2020 Cuma, 11:29

Süper Lig’in 28. haftasında 20 Haziran Cumartesi Denizli Atatürk Stadı’nda Denizlispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Korona virüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 5-1’lik skorla kazandı.

Karşılaşma öncesinde her iki kulübün oyuncuları, yöneticileri, kulüp çalışanları ve stadyumda görevli tüm kişiler korona virüs testine tabi tutuldu.

Maçın ardından 23 Haziran günü Beşiktaş Kulübü’nde yapılan testlerde 2 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Kulüpten yapılan açıklamada iki futbolcunun da takip ve tedavi sürecinin başladığı belirtildi.

HOROZ HAREKETE GEÇTİ
6 gün önce oynadıkları Beşiktaş maçının ardından rakip takımda iki futbolcuda testlerin pozitif çıkması üzerine Denizlispor yönetimi harekete geçti.

Yeşil-siyahlı ekipte yönetim, futbolcular, teknik ekip ve çalışanların tamamı korona virüs testinden geçiyor. Haluk Ulusoy Tesisleri’ndeki testler üst düzey önlemlerle sürüyor.

BAŞKAN ÇETİN: “ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK”
Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Yeşil-siyahlı ekipte yer alan herkesin karşılaşmalardan önce her hafta cuma günleri rutin korona virüs testinden geçtiğini söyledi.

Çetin, “Biz kulüpte tüm önlemlerimizi aldık. Bu güne kadar yapılan tüm testlerimiz negatif çıktı. Bugün de tüm ekibimize test yapılıyor. Test sonuçları bugün akşama ya da yarın sabaha çıkar. İnşallah her hangi bir futbolcumuzun ya da çalışanımızın testi pozitif çıkmaz. Önlemlerimizi aldık inşallah bize bir şey olmayacak” dedi.

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 26 Haziran 2020, 15:07

maçlar sözde seyircisiz ama maşallah bir sürü yönetici vb.kişiler tribünde en az 100 kişi oluyor.elbette risk artıyor.türkiye de bu işler yine torpil..ama virüs torpil dinlemiyor.yabancı maçlardaki işleyiş ile buradaki işleyiş çok farklı…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı