REKLAMI GEÇ

Bulak: Daha iyi çalışacağız, daha taktikli oynayacağız

Bulak: Daha iyi çalışacağız, daha taktikli oynayacağız

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, 2-0 kaybedilen Ankara Keçiörengücü karşılaşması sonrası değerlendirme yaptı. Bulak, iyi bir maç izletemediklerini belirterek, “Bunun üstesinden geleceğiz. Daha iyi çalışacağız, daha taktikli oynayacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2022 Cumartesi, 18:02

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, iyi bir maç izletemediklerini ancak bunun üstesinden geleceklerini, puanlar da kazanacaklarını belirterek, “Geriden gelmek çok kolay bir hadise değil, değişiklikleri yaparken de çok genç oyuncularla oyuna hamle yapmak o da çok kolay bir hadise değil. Ama hepsi gelişecek, aramıza katılan oyuncular da olacak mutlaka.” diye konuştu.

Ön bölümde çok top tutamadıklarını ve rakibin baskısının da bu nedenle arttığını dile getiren Bulak, “Rakibin iç sahada nasıl oynayacağını biliyorduk, önlemini de aldık. Bire bir oyunu iyi oynayamadık. Bundan sonra tabii ki toparlanacağız, daha iyi çalışacağız, daha taktikli oynayacağız. O bakımdan bu maçı bir kenara bırakıyoruz, önümüzdeki haftanın hazırlığını yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 20 Kasım 2022, 14:24

altyapı ve fundemental futbol eğitimini almadan yetişen futbolculardan,anca bu kadar verim alabilirsin.sadece denizlispor bağlamında değil.milli maçtada bazı futbolcular bu konuda sırıtıyor maalesef.biraz sert pas,hızlı pas,ters pas ta takılıp kalıyo

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı