REKLAMI GEÇ

Denizlispor başkanı yaralıları hastanede ziyaret etti

Denizlispor başkanı yaralıları hastanede ziyaret etti

Denizlispor’da bazı futbolcular ve kulüp çalışanları Afyonkarahisar’da meydana gelen kazanın ardından Denizli’ye getirildi. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, kulüp başkanı Mehmet Uz, hastane başhekimi ile birlikte açılama yaptı. Futbolcu ve kulüp çalışanlarının kaza sırasında tamamının uyuduğu öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2022 Cumartesi, 14:20

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, kazanın ardından kentteki özel hastanede tedavi altına alınan yaralıları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.

Mehmet Uz, gazetecilere yaptığı açıklamada, üzgün olduklarını söyledi.

Kaza haberini sabah 05.00 gibi aldıklarını belirten Uz, “Kayıtları da inceledim. Araç virajı alamadığı için kayıyor. Kaza bu şekilde olmuş. Bir çarpışma yok. Denizlispor camiamıza geçmiş olsun. Takım otobüsü değil ama onu takip eden ikinci aracımız kaza yaptı” dedi.

Mehmet Uz, futbolculardan bazılarının, yer bulunduğu için minibüsle gitmeyi tercih ettiklerini dile getirdi.

Hastanenin Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Tekin de yaralıların sağlık durumunu iyi olduğunu ifade etti.

Tekin, “Bizi sevindiren durum can kaybının olmaması. Şu an hastalarımızın hayati tehlikesi yok” şeklinde konuştu.

Futbolculardan Ahmet Tekin’in sol leğen kemiğinde kırık bulunduğunu kaydeden Tekin, “Diğer arkadaşlarımızda ezilme ve sıyrıklar mevcut. En ciddi Ahmet Tekin’in durumu. Onun da tedavisi sürüyor. Henüz ameliyata alınmış değil. Gerekirse ameliyat da düşünülecek” şeklinde bilgi verdi.

Kazayı hafif sıyrıkla atlatan ve tedavisine özel hastanede devam edilen futbolculardan Samet Emre Gündüz ise kazaya uyurken yakalandığını anlattı.

Gündüz, kazaya ilişkin şunları söyledi:
“Uyandığımızda araç dönmüştü zaten. Arkadaşlarımızı kaldırdık. Diğer arkadaşlarımın durumu hakkında bilgim yok ama iyi olacaklarını biliyorum. Çok ciddi bir durum olmadığı söylendi. Uyuduğumuz için kazayı hatırlayan yok.”

Yorumlar

Zafer   -  Bağlantı 16 Ekim 2022, 16:29

Evet doğru uykuda yakalandılar. Şoför de dahil……

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı