REKLAMI GEÇ

Denizlispor Aracı ve Niyaz’ı icraya verdi

Denizlispor Aracı ve Niyaz’ı icraya verdi

Başı eski futbolcu, teknik direktör, yönetici ve çalışanlarının icra takipleri ile sık sık derde giren Denizlispor bu kez iki yöneticisine icra gönderdiği ortaya çıktı.

/ DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2013 Cuma, 12:59

SELAMİ AYDIN
Geçmiş yönetimlerden süregelen borçlar nedeniyle başı sık sık icra takipleri ile derde giren Denizlispor bu kez iki eski yöneticisine icra takibi gönderdi. İcra nedeninin Başkan Süleyman Urkay’ın yöneticilerinden aldığı senetlerin ödenmemesi olduğu öne sürüldü.

Kulübe bu güne kadar 35 bin lira ödeme yapan Nihat Aracı ile yaklaşık 90 bin lira ödeme gerçekleştiren İhsan Niyaz avukattan gelen telefon karşısında şoke olduklarını söyledi. Senetlerin verildiği sırada karşılık olarak evrak almaları gerektiğini söyleyen iki eski yönetici, sürecin bu noktaya gelebileceğini tahmen etmediklerini ifade etti.

ARACI: SADECE İKİ KİŞİDEN SENET ALDILAR
Başkan Urkay’ın ilk döneminde asbaşkanlık görevi yürüten daha sonra istifa eden Nihat Aracı; “Tüm yöneticilerden senet toplanacaktı. Fakat sadece iki yöneticiden senet alındığını öğrendik. Konuyu yönetim kurulunda konuştuk. Sorunun çözüleceği sözü verildi. Üç gün önce bur avukat arayarak parayı istedi. Ben de temliği getirin parayı hemen ödeyeyim dedim. Bana bağış makbuzu karşılığında ödeme yapabileceğim söylendi” diye konuştu. Aracı hakkını hukuki yollardan arayacağının da altını çizdi.

NİYAZ: ‘ŞARLATANLIK’
İcranın diğer mağduru eski asbaşkan İhsan Niyaz ise olayın yaşanış biçimini ‘şarlatanlık’ olarak niteledi. Niyaz, “Denizlispor böyle bir yol izlerse büyük bir yanlış içine düşer. Bizden senet aldıkları doğru. Fakat o senetler emanettir. Evrak verildikçe geri alınır. Süreç içinde bize evraklara ihtiyaç duyulmadığı senetlerin iade edileceği söylendi” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı