REKLAMI GEÇ

Denizlispor Inkango’yu bekliyor

Denizlispor Inkango’yu bekliyor

Denizlispor, dış transfer çalışmalarında Bolu kampı öncesi en az iki futbolcuya imza attırmak istiyor. Bucaspor’dan Zafer, Fenerbahçe’den Berkay Can Değirmencioğlu, Antalyaspor’dan Hüseyin ve Duisburg’dan Tanju Öztürk’le görüşmelerini aralıksız sürdüren yeşil-siyahlıların ön anlaşma imzaladığı Kongo asıllı Fransız futbolcunun Bruce Pascal Inkango olduğu öğrenildi.

/ DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2013 Perşembe, 17:53

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)
Geçen yıl Bulgaristan’ın Cherno More Varna takımında forma giyen ve şu an lisanlı elinde olan forvet oyuncusunun bugün Denizli’ye gelerek imza atması bekleniyor. Eşinin doğumu nedeniyle süre isteyen oyuncuya Bolu kampı öncesi imza attırmak isteyen yönetim, Berkay Can Değirmencioğlu’yu da bir an önce kiralık olarak renklerine bağlamak için girişimlerini sürdürüyor.

Bu arada Denizlispor’un daha önce görüştüğü ancak fiyatta anlaşamadığı eski futbolcusu Bülent Ertuğrul’u da yeniden gündemine aldı. Denizli Belediyespor’la antrenmanlara çıktığı öğrenilen tecrübeli futbolcuyla yönetim önümüzdeki günlerde yeniden görüşerek fiyatta indirim yapmasını isteyecek. Teknik Direktör Özcan Bizati’nin de ısrarla istediği Bülent Ertuğrul’un fiyatta indirim yapması halinde transfer gerçekleşecek.

Bu arada yeşil-siyahlılar Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor. Denizlispor, yarın (Cuma) iki antrenman yaptıktan sonra futbolculara iki gün izin verilecek ve 22 Temmuz pazartesi sabahı 10 günlük Bolu kampı için Denizlispor kafilesi yola çıkacak. Denizlispor Menajeri Mehmet Ali Keskinler, Bolu’da Koru Otel’de kamp yapacaklarını ve kamp süresince dört hazırlık maçı oynayacaklarını söyledi. Orduspor, Tavşanlı Linyitspor ve Gürcistan şampiyonu Rustavi takımlarıyla yapılacak maçlar kesinleşti. Keskinler, Bolu’dan İzmir’e hareket ederek TSYD İzmir Şubesi’nin düzenlediği turnuvaya katılacaklarını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı