REKLAMI GEÇ

Denizlispor ligin bitimine bir hafta kala kalmayı garantiledi

Denizlispor ligin bitimine bir hafta kala kalmayı garantiledi

Son yılların en sıkıntılı sezonunu geçiren Denizlispor, şampiyonluk adayı Ümraniyespor’a konuk oldu, 0-0 berabere kaldı. Rakiplerinin de kaybetmesiyle, Denizlispor bitime bir hafta kala ligde kalmayı garantiledi, haftaya BB Erzumum ile formalite maçına çıkacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2022 Cumartesi, 17:59

Spor Toto 1. Lig 37. hafta maçında Bereket Sigorta Ümraniyespor ile Denizlispor 0-0 berabere kaldı. Denizlispor, 19. dakikada Gökhan Süzen ile bir penaltıdan yararlanamadı. Altaş Denizlispor, zorlu Ümraniye deplasmanından aldığı bir puan ve rakiplerinin maç sonuçları ile bitime bir hafta kala ligde kaldığını ilan etti.

Stat: Ümraniye Belediyesi Şehir

Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Ceyhun Sesigüzel

Bereket Sigorta Ümraniyespor: Orkun Özdemir, Emre Nefiz (Dk. 12 Onur Ayık), Mustafa Eser, Glumac, Faruk Can Genç, Oğuz Gürbulak, Hasic (Dk. 69 Camara), Fatih Yiğit Şanlıtürk (Dk. 86 Mrsic), Atalay Babacan (Dk. 46 Mustafa Can Karagöz), Hüseyin Atakan Üner (Dk. 69 Del Valle), Bammou

Altaş Denizlispor: Abdülkadir Sünger, Tiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Schwechlen, Erdal Akdarı, Muhammed Gönülaçar, Aissati (Dk. 61 Emre Sağlık), Özer Özdemir (Dk. 87 Bünyamin Balat), Gökhan Süzen (Dk. 87 Muhammet Özkal), İlhan Depe (Dk. 87 Mustafa Çeçenoğlu), Bekir Turaç Böke (Dk. 79 Asım Hamzaçebi)

Sarı kart: Dk. 19 Mustafa Eser (Bereket Sigorta Ümraniyespor)

Yorumlar

osman acar   -  Bağlantı 14 Mayıs 2022, 18:19

ligde kaldık diye değil şampiyon olduk diye sevinelim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı