REKLAMI GEÇ

Denizlispor puanla tanıştı

Denizlispor puanla tanıştı

Denizlispor Spor Toto 1.lig’in 4.haftasında İstanbulspor deplasmanında Eyüpspor ile karşılaştı. Eyüp Stadyumunda oynanan mücadele Ömer Şişmanoğlu ve Muğdat Çelik’in golleri ile Denizlispor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2021 Cumartesi, 19:06

Denizlispor Spor Toto 1.ligin 4. haftasında yeni yüzleri ile Eyüpspor karşısına çıktı. Saat 17.00’de başlayan mücadele Eyüp Stadyumunda oynandı. Serhat Gülpınar, Eyüpspor karşısında Adam, Özer, Oğuz, Leo, Gökhan, Mustafa Çeçenoğlu, Dja Djedje, Muhammet, Darri, Aissati ve Ömer Şişmanoğlu 11’i ile sahaya çıktı

İlk yarı Eyüpspor bulduğu pozisyonları değerlendiremezken, Denizlispor daha çok savunmada ön plana çıkan bir performans sergiledi. İlk yarının 42. dakikasında Umut Bulut sarı kart gördü. İlk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında ligin kadrosu güçlü ekiplerinden Eyüpspor kalesinde etkili olmaya başlayan Denizlispor, 57 dakikada Ömer Şişmanoğlu’nın golüyle 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Teknik direktör Serhat Gülpınar, 61. dakikada Aissati yerine Okan Derici’yi Darri yerine de Veton Tusha’yı oyuna sürdü.

Rakip Eyüpspor’da ise 61 dakikada Timur Temeltaş yerine Gökcan Kaya, Muhammed yerine Taşlın İlter ve Caner Bağ yerine de Stancu oyuna girdi.

Teknik direktör Gülpınar 72. dakikada Ömer yerine Muğdat Çelik’i, ve 81 dakikada daDjedje yerine Onazi’yi oyuna sürdü. Zaman zaman Eyüpspor maçın sonlarına doğru kalede etkili olmaya çalışsa da Denizlispor defansı savunmada başarı sağladı.

Maçın sonuna 6 dakikalık duraklama dakikası eklendi. Maçın duraklama dakikaların Muğdat ceza alanına girmek isterken Bülent tarafından yerde bırakıldı. Maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını işaret etti. Penaltıyı kullanan Muğdat gole çevirmeyi başardı. Maçı 2-0’lık skorla kazanan Denizlispor sezonun ilk galibiyetini alırken, Eyüpspor’a sezonun ilk mağlubiyetini tattırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı