REKLAMI GEÇ

Denizlispor Teknik Direktörü Bakkal: Takımın kümede kalmasını istiyoruz

Denizlispor Teknik Direktörü Bakkal: Takımın kümede kalmasını istiyoruz

Geriye düştüğü maçı 2-1 kazanmasını bilen Denizlispor’da Teknik Direktörü Mesut Bakkal, galibiyetin Denizli’ye bayram hediyesi olduğunu söyledi ve ekledi: “Bu yarış sanırım sezon sonuna kadar devam edecek.”

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2022 Pazar, 20:42

Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği’ni 2-1 yenen Altaş Denizlispor’un teknik direktörü Mesut Bakkal, rakipleri karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını bildirdi.
Denizli Atatürk Stadı’ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bakkal, rakiplerini yenmeleri gereken bir maça iyi başladıklarını ve bazı zayıf pozisyonlardan ilk golü yediklerini söyledi.
Gençlerbirliği’nin ligin iyi takımlarından birisi olduğunu anlatan Bakkal, “Golü yedikten sonra ikinci devre biraz daha önce çıktık. Maçı çevirmemiz gerekiyordu. Bulduğumuz 2 net ve kaçırdığımız özellikle direkten dönen pozisyonlar var. İstediği zaman yapan bir takım var. Şimdi ligin sonuna geldik artık. İçeride avantajı iyi kullandığımızı düşünüyorum.” dedi.
Bakkal oyuncularını kutladığını ve kendilerine destek veren taraftar gruplarına teşekkür ettiğini belirterek şöyle devam etti:
“Diğer takımlar da kazanıyorlar. Bu yarış sanırım sezon sonuna kadar devam edecek. Önemli bir galibiyet aldık ve Denizli halkına bayram hediyesi oldu. Bir yol aldık gidiyoruz. 7. galibiyetimiz. İnşallah bu 42 puanı önümüzdeki Menemenspor ve oynayacağımız iki maça iyi bir şekilde yansıtıp bu takımın kümede kalmasını istiyoruz.”

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin ise zorlu bir maç oynadıklarını ifade etti.
Ligin sonuna doğru yaklaşırken bütün takımlar için kritik maçların olduğunu belirten Diyadin, “Zorlu bir deplasman olacağını biliyorduk. Öne geçmemize rağmen rakibin şişirme ve dönen topları kazanması hata yapmamıza sebep oldu. İkinci yarı rakibi oyun olarak yakaladık. Ama final paslarında yoktuk. Yerde yatan oyuncumuz varken golü yedik. Artık kendi maçlarımızı kazanıp ligde kalacağız inşallah” diye konuştu. DENİZLİ (AA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı