REKLAMI GEÇ

Denizlispor transferi bitiriyor

Denizlispor transferi bitiriyor

Transferin hızlı takımlarından Denizlispor, prensip anlaşmasına vardığı üç futbolcuya imza attırarak, transfere nokta koyacak.

/ DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2013 Perşembe, 16:23

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Şu ana kadar 9 futbolcu transfer ettiklerini, üç futbolcunun da imza aşamasında olduğunu söyleyen Başkan Süleyman Urkay, “Kahe, İnkango, Sasa Yunisoğlu, kaleci Ceyhun, Almanya’dan gurbetçi oyuncular Orhan Aktaş ve Sinan Fatih Kaplan, Egemen Kılıç, Ahmet Arı ve Barış Örücü’yü aldık. Prensipte anlaştığımız ve bir iki gün içerisinde resmi imzayı attıracağımız Hüseyin Atalay, Berkay Can Değirmenci ve Serdar Dursun’u da alarak transfere son noktayı koyacağız” diye konuştu.

Urkay, geçtiğimiz sezona göre daha çok koşan, mücadele eden, agresif futbol oynayan bir ekip olacaklarını sözlerine ekleyerek, “Mevcut görüntümüzle hiçbir mevkimizde eksik oyuncumuz kalmadı. Ayrıca, A2 takımından 7 futbolcumuzu profesyonel yaptık. Bu oyuncuların içinden de sıçrama yapanlar olacaktır. Yönetim gereken her türlü fedakarlığı yaptı, bundan sonra söz futbolcular ile teknik heyette olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı