REKLAMI GEÇ

Denizlispor transferi hızlandırdı

Denizlispor transferi hızlandırdı

Denizlispor transfer çalışmalarına hız verdi. Yeşil-siyahlı yönetim Fransa’dan bir kanat oyuncusuyla ön anlaşma yaptı. Transfer komitesinin bu futbolcu dışında 5 isimle daha görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi.

/ DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2013 Pazartesi, 15:56

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)
Gelecek sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Denizlispor’da yönetim, transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör Özcan Bizati’nin transferde yavaş davranıldığı yolundaki eleştirilerinin ardından geçen hafta Kahe ve Sarıyer’den Egemen ile sözleşme imzalayan yeşil-siyahlı yönetim, Fransa’dan bir kanat oyuncusuyla ön anlaşma yaptı. Forvet hattında da görev yapan 28 yaşındaki oyuncunun ismini sır gibi saklayan yöneticiler, Fransız oyuncunun Cuma günü Denizli’ye gelerek sözleşme imzalayacağını belirtti.

Geçen sezon başarılı performansıyla göz dolduran Berkay Can Değirmencioğlu’nu Fenerbahçe’den yeniden kiralık olarak almak isteyen yeşil-siyahlılar, bu oyuncuyu alabilmek için Karşıyaka ve Göztepe ile yarışıyor. Almanya’nın Duisburg takımında forma giyen ön libero Tanju’yla da görüşmelerini sürdüren Denizlispor, Antalyaspor’dan Hüseyin’i de listesine aldı. Kasımpaşa’dan forvet oyuncusu Şahin Aygüneş ve orta saha oyuncusu Hüseyin Kala’yla da ilgilenen yeşil-siyahlılar bu iki futbolcudan birini renklerine bağlamak için görüşmelere başladı.

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Denizlispor taraftarlarının rahat olmasını isteyerek, “Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Takımda direkt oynayacak kapasitede en az dört oyuncu transfer edeceğiz. Transferler için görüşmelerimiz aralıksız sürüyor. Bu hafta iki oyuncuyla sözleşme imzalayabiliriz” dedi. Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Çelikkol ise Bucaspor’dan Cesim’le ilgilenmediklerini, bu oyuncunun menejerinin kendilerini aradığını, ancak Cesim’in mevkisinde futbolcu ihtiyaçları olmadığı yanıtını verdiklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı