REKLAMI GEÇ

Denizlispor transferi kapatıyor

Denizlispor transferi kapatıyor

Bülent Ertuğrul’a imza attıran Hırvat stoper Simac’la imza aşamasına gelen horozlar bu transferden sonra noktayı koyuyor.

/ DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2013 Çarşamba, 13:13

Denizlispor transferi kapatıyor. Kısıtlı bütçe nedeniyle nokta transferlerine yönelen, daha çok maliyeti düşük oyuncuları kadrosuna katmayı tercih eden yeşil siyahlı kurmaylar, Bülent Ertuğrul’un ardından Debrecen takımında forma giyen Hırvat stoper Dajan Simac’ı da renklerine katarak transfere nokta koymayı planlıyor.

Transfer Komitesi Başkanı Hikmet Çelikkol, iyi bir ekip oluşturduklarını, yönetim olarak teknik ekibin isteklerine olabildiğince yanıt verdiklerini söyleyerek; “Çekirdek kadromuz son bir stoper transferi ile tamamlanmış olacak. Bundan sonra transfer dönemi de bizim için sona eriyor” dedi.

TAŞ GİBİ TAKIM OLDUK
Geçen yıla oranla çok daha iyi bir takım oluşturduklarını söyleyen Çelikkol, Denizlispor’un yeni sezonda üst sıraları zorlayan bir takım olacağını savundu. Çelikkol, geçen sezonki sıkıntıların yaşanmayacağını hatırlatarak, “Oluşturduğumuz takım ligin en iyi takımlarından biri oldu. Daima üst sıralar için mücadele vereceğiz” dedi. Takımın durumunu özetlerken yönetim kurulundaki mermercilere göndermeden bulunarak “Taş gibi takım olduk” ifadesini kullanan Çelikkol; “Başkanımız Süleyman Urkay, Samet Gündüz, Ufuk Eren ve Hulusi Işık arkadaşlarımızın mermer sektöründe yatırımlar var. Bu kadar mermercinin olduğu bir ortamda elbette taş gibi takım kuracaktık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı