REKLAMI GEÇ

Denizlispor yeni yıldızlarıyla galaya çıkıyor

Denizlispor yeni yıldızlarıyla galaya çıkıyor

Denizlispor, yarın oynanacak 1461 karşılaşmasına yeni transferlerin ağırlıkta olduğu bir kadroyla çıkacak.

/ DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2013 Cumartesi, 17:49

DENİZLİ,(DHA)
PTT 1’inci Lig’de sezona deplasmandaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle başlayan Denizlispor taraftarı önündeki ilk maçta yarın 1461 Trabzon’u ağırlayacak. Atatürk Stadı’ndaki mücadele 20.00’de başlayacak. Alper Ulusoy-Şenol Ersoy-Baran Eraslan üçlüsünün yöneteceği maçı TRT Web TV yayınlayacak. Bilet fiyatları açık ve kale arkası 10, kapalı tribün 20 TL olarak açıklandı.

Denizlispor’da Süleyman’ın durumu maç saati netleşecek. Galibiyet primi toplam 50 bin TL olarak belirlendi. Yeni yıldızlarını sahaya sürmeye hazırlanan teknik direktör Serdar Dayat, “Taraftarımıza 3 puan hediye edeceğiz” diye konuştu. Yeşil siyahlı ekibin muhtemel 11’i Ozan – Ömer, Simac, Yunisoğlu, Orhan Aktaş, İsayev, Bülent, Mehmet Cansın, Bajram, Serdar, Kahe şeklinde.

Yorumlar

mustafa Ali   -  Bağlantı 25 Ağustos 2013, 16:25

Mehmet Ari ve Baris Örücüyü güremedim yoksa onlar yeni transfer degilmi? Hani Kahe türk vatandasi olacakti? hani Ikongo da kadroya girecekti? Hani orta alana oyun kurucu ve sol bek bakilacakti? Isyevmi senin Yildiz oyuncun? bu adam amatorde bile oynayamaz.Barisi oyuna sür isayevi aklindan biloe gecirme, Baris in mac eksigi gitsin bari, bu cocuk mbaya iyi tek sorunu mac eksigi,

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı