REKLAMI GEÇ

Denizlispor’a puan silme cezası verildi

Denizlispor’a puan silme cezası verildi

Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisansı kriterlerini yerine getiremediği için Denizlispor’a 3 puan silme cezası verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2022 Cumartesi, 00:31

TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak; en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig’deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Sportif, Altyapı, Personel-İdari, Hukuki ve Mali Kriterlere göre inceledi.
İncelemeler neticesinde Kurul verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamayan; Spor Toto 1. Lig’den Altaş Denizlispor, Altay, Erzurumspor FK ve Yeni Malatyaspor kulüplerine 3 puan tenzili cezası verdi.
Denizlispor’da başkan Mehmet Uz, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ara transfer döneminde transfer yasağını açtıkları takdirde cezadan kurtulacaklarını savundu.

Mehmet Uz’un açıklamasında, “Kulübümüzün 3 puanının silinmesi ilgili hukuki yollardan itirazımızı yaptık. Transfer tahtasını açtığımız takdirde puan silme cezası uygulanmayacak. Biz transfer tahtasını açacak ve kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Bugüne kadar söylediklerimizi nasıl başardıysak yine başaracağız. Camiamızın ve taraftarlarımızın içi rahat olsun, hiç kimsenin en küçük bir endişesi olmasın. Yine başaracağız, yine başaracağız, yine başaracağız” ifadeleri yer aldı.

Denizlispor , ligde 12 puanla küme düşme hattında yer alıyor.

Yorumlar

yusuf kenan kandemir   -  Bağlantı 24 Aralık 2022, 13:46

horoz bu sene ne yaparsa yapsın düşer , kendimizi kandırmayalım .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı