REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da 5 istifa daha. 4 yönetici ile sportif direktör ayrıldı

Denizlispor’da 5 istifa daha. 4 yönetici ile sportif direktör ayrıldı

Denizlispor’da kaos sürüyor. Antalyaspor beraberliğinin ardından 3 yönetici istifalarını vermişti. Bugün de yönetimden istifalar sürdü. 4 yönetici ile birlikte sportif direktör Burak Özsaraç istifalarını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2021 Salı, 15:44

Lig’de kötü günler geçiren ve son sıraya demir atan Denizlispor’da kriz sürüyor. Maç sonrası yöneticiler Yavuz Cinkaya, Serkan Başbuğ ve Uğur Bağbaşlıoğlu istifa ettiklerini açıklamıştı.

Denizlispor yönetiminde istifalar bugün de devam etti. Yönetim kurulu üyeleri Levent Çaputçu, Can Cesur, Ozan Katrancı, Kaan Şanlıkan’ın görevden ayrıldıklarını öğrenildi.

SPORTİF DİREKTÖR DE İSTİFA ETTİ
4 yönetim kurulu üyesi ile birlikte Denizlispor Sportif Direktörü Burak Özsaraç da görevinden ayrıldı. Özsaraç istifasının ardından açıklama yaptı.

Özsaraç, “Çok değerli Denizlispor ailesi, yaklaşık 2 yıldır Yukatel Denizlispor’da sürdürdüğüm sportif direktörlük görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Denizlispor’umuz süper ligde kalmayı başaracak, büyük bir taraftara, futbolcu grubuna ve teknik heyete sahiptir ve mutlaka başaracaktır. Bu yolda, gönülden bağlı olduğum kulübüme sonsuz başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 9 Şubat 2021, 20:41

bence kulüp acilen şirketleşmeye gitmeli ve işi bilen profesyoneller yönetmeli..

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 9 Şubat 2021, 18:48

Başkanın koltuğuna JAPON yapıştırıcı sürdüler herhalde baksanıza koltukta hala oturuyor yada oturduğu yerde çıkmayan bir kazık var herhalde

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı