REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da Ofoedu gündemde

Denizlispor’da Ofoedu gündemde

Dış transferde görüşme yaptığı futbolculara bir türlü imza attıramayan Denizlispor, Fransa’dan Cuma günü gelmesi beklenen ancak son gün uçak bileti iptal edilen Kongo asıllı Fransız forvet Bruce Pascal Inkango’nun alternatifi olarak 1461 Trabzonspor’un genç forveti Chikeluba Francis Ofoedu’yu gündemine aldı.

/ DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2013 Cumartesi, 16:53

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)
Nijeryalı 21 yaşındaki genç forvetin menejeriyle bağlantıya geçen Denizlispor yönetimi, Inkango’nun transferi gerçekleşmezse Ofoedu’yu renklerine bağlayacak. Inkango’nun prensip anlaşması yapılmasına rağmen menajerinin son gün 30 bin euro daha para istemesi üzerine bu futbolcunun transferi sonuçlandırılamadı.

Inkango’nun menajeri ikna edilirse Fransız forvet Denizli’ye gelerek imza atacak. Sorunun çözülmemesi olasılığını düşünen Transfer Komitesi, Ofoedu’nun menajeriyle görüşmelere de başladı. Bucasporlu Zafer’in transferinden de vazgeçildi.

Bu arada Denizlispor yönetimi takımın gelecek kadrosunu oluşturmak için A-2 takımına genç transferler yapıyor. Yeşil-siyahlılar Almanya’nın Borussia Mönchengladbach takımının alt yapısından yetişen 18 yaşındaki genç futbolcu Orhan Aktaş’la üç yıllık sözleşme imzaladı.

ic1

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Çelikkol ve menajer Mehmet Ali Keskinler’in katıldığı törenle sözleşme imzalayan genç futbolcu, “Çok mutluyum, ben de bir Denizlili olarak şehrimin takımını temsil etmekten gurur duyacağım. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı