REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da şirketleşme yolunda bu kez seçimli kongre yapılacak

Denizlispor’da şirketleşme yolunda bu kez seçimli kongre yapılacak

Altaş Denizlispor’da şirketleşme yolundaki genel kurullar devam ediyor. Denizlispor Kulübünün seçimli olağanüstü genel kurulu, 10 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2022 Pazar, 20:10

Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi’nde 10 Ocak Salı günü saat 18.30’da yapılması planlanan kongrenin, çoğunluk sağlanamaması veya başka bir sebeple ertelenmesi halinde 18 Ocak Çarşamba günü aynı yer ve saatte gerçekleştirileceği belirtildi.

Genel kuruldaki gündem maddeleri arasında, “Denizlispor Kulübü Derneğine bağlı futbol şubesinin 7405 sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonlar Kanunu, Spor Kulüplerinin Birleşmesi ve Malvarlığı Devri Yapmalarına İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Kulüpleri Tescil Talimatı uyarınca aktif ve pasif varlıklarıyla bir bütün olarak kuruluş işlemleri tamamlanmış olan Denizlispor Sportif A.Ş. ünvanlı anonim şirketine devri hususunda değerlendirilmesi için yeni yönetim kuruluna yetki verilmesi, kuruluş işlemleri tamamlanmış olan Denizlispor Sportif A.Ş. ünvanlı anonim şirket ile Denizlispor Kulübü Derneği arasında mal varlığı devri sözleşmesi yapması ve devir ile ilgili tüm işlemleri yapması için yeni yönetim kuruluna yetki verilmesi” de yer alıyor.

Kongrede ayrıca, gizli oylama ile başkan, yönetim kurulu, denetim kurulu ve sicil kurulunun seçileceği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı