REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da yaprak dökümü sürüyor, Recep Niyaz da ayrıldı

Denizlispor’da yaprak dökümü sürüyor, Recep Niyaz da ayrıldı

Süper Lig’den düşen Denizlispor’da yaprak dökümü sürüyor. Yeşil-siyahlıların alt yapısından çıkan Recep Niyaz alacaklarının ödenmemesi nedeniyle sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2021 Cuma, 16:32

Süper Lig’den düşen Denizlispor’da altyapı patentli 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Recep Niyaz, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle mukavelesini tek taraflı feshetti.

Altyapısında yetişip ardından Fenerbahçe’ye transfer olduğu kulübünde 2018’den bu yana tekrar forma giyerek TFF 1’inci Lig’de şampiyonluk yaşayan, 2 sezondur da Süper Lig kadrosunun değişilmezlerinden olan Recep Niyaz, bu sezon çıktığı 28 maçta 5 gol atıp 2 asist yaptı. Deneyimli oyuncuya Süper Lig’den birçok kulübün talip olduğu öğrenildi.

Niyaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “9 yaşında kapısından içeri girdiğim, hayallerinin kapısını araladığı Denizlispor’a malesef bugün itibariyle veda etmek zorunda bırakıldım.” ifadelerini kullandı.

Denizlispor forması altında geçmişte de çok zor dönemler yaşadıklarını kaydeden Niyaz, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Bu sıkıntıların hepsinden alnı ak bir şekilde çıktık. 2 yıl önce Süper Lig’den teklifler almama rağmen içimde yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak için doğduğum, büyüdüğüm ve yetiştiğim bu toprakların en önemlisi de kalbimin attığı şehrimin takımına transfer oldum. Büyük bir çaba neticesiyle birçok sıkıntılara rağmen takım arkadaşlarımla beraber büyük fedakarlıklar göstererek uzun yıllar sonra Denizlispor’u ait olduğu Süper Lig’e çıkarmayı başardık. İlk sezonumuz verimli geçmese de ligde kalmayı başardık. Ne yazık ki bir önceki sezondan ders alınması gereken hatalar tekrarlanınca kaçınılmaz gerçekleşti ve küme düştük. Bu sebeple en başta tüm Denizli halkından kendi adıma özür diliyorum.”

Kulüp içinde yaşanan maddi ve özellikle manevi sorunların sahanın önüne geçtiğini ileri süren Niyaz, buna rağmen ellerinden geldiği kadar karakterli mücadele göstermeye çalıştıklarını vurguladı.

Recep Niyaz, Denizlispor’da bu sezon alacaklarının ödenmemesi nedeniyle takımdan ayrılan 6’ncı futbolcu oldu. Horoz’da daha önce de İsmail Aissati, Neven Subotic, Costel Pantilimon, Tiago Lopes ve Angelo Sagal aynı sebeple mukavelelerini sonlandırıp takımla yollarını ayırmıştı.

Denizlispor’da, Hugo Rodallega, Mustafa Yumlu, Ayman Ben Mohamed, Sakıb Aytaç, Kubilay Aktaş, Mix Diskerud, Hasan Ayaroğlu, Hadi Sacko, Ahmed Yasin, Mathieu Dossevi, Muris Mesanovic ve Ali Yavuz Kol’un da sözleşmeleri sona erdi. Bu isimlerin de yeni dönemde Denizli’de olmayacakları bildirildi.

Yorumlar

Kutsal   -  Bağlantı 22 Mayıs 2021, 12:37

Kaç Senedir Saçma Sapan Oyuncalara Şans verip Recep Niyaz Gibi Kaliteli Teknik Kabiliyeti yüksek Kendi memleketinin Çocuğunu Sırf Taraftar Baskısıyla Zorla Oynattınız Bu Takımı Beş Para Etmez Menejer topcularıyla Dünya Kadar Borca Soktunuz Yazık.

horoz   -  Bağlantı 21 Mayıs 2021, 20:29

bunlar 1,ligden de düşer ..bu gidişle..bu başkanla

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı